Всички ще бъдем там

По време на фестивала ще срещнеш стари познати, всичките си приятели, а със сигурност ще направиш и нови запознанства. Готова ли си за незабравими разговори на по бира?

Роби е жесток!

Роби Уилямс е един от малкото певци в световен мащаб, който има уникален контакт с публиката си. Бъди готова да преживеете заедно с него първия му концерт на брега на морето, смятаме че ще бъде незабравимо и за двете страни!

Сцената ще бъде "един път"

Сцената, на която ще пее британецът ще бъде подобаваща за самия него, както и за шоуто, което е обещал да представи. Роби ще пее на 60-метрова, 500-тонна сцена, с 40-метрова видеостена в Бургас. За първи път в Европа ще се строи толкова голяма сцена на самия морски бряг! Искаш да я видиш, нали?

Ще рестартираш

Лятото е време за релакс и рестарт. Често обаче носим проблемите си заедно с нас на почивката си и ни е трудно да се откъснем от демотивиращото си ежедневие. Фестивалният дух със сигурност ще те зареди с нови емоции, желание за приключения и ще накара притесненията ти да изглеждат малки и незначителни. Животът е един, нека го изживеем на брега на морето с чудесна музика!

Ще създадеш незабравими спомени

Подобно събитие предполага поне десетина комични и незабравими случки, които ще разказваш с години напред. Щипка добро настроение, жестока музика и брега на морето - това е единственото, което ти е нужно, за да си прекараш щуро на Spirit of Burgas!