Когато пуснах теста "Дали си кучка?" реакцията на жените беше различна. Някои отричаха това в себе си, други с доволна усмивка се припознаваха като такива. Но най-интересна ми беше мъжката реакция. Под всички видеа на тази тема мъжете пишеха "Искам жена-кучка".

Разпитах много мъже какво точно ги привлича в тях и вижте какви отговори получих:

1. С жените-кучки животът е по-лесен, те са уникални съпруги и майки. В работата си те вече са реализирали потенциала си и вкъщи стават жени. Жените, които са много мили и добри навън, често вкъщи се превръщат в тирани. Познавам една жена, която е успяла банкерка и голяма кучка в работата си, повечето хора ги е страх от нея. Но вкъщи тя е фантастично мъдра съпруга и уникално грижовна майка. Защото тя изразходва цялата си енергия в работата и вкъщи преди всичко иска да бъде просто ЖЕНА!

2. С кучките е надежно и затова техните мъже поемат риска да имат собствен бизнес. Ние живеем във времена на промени и никой от нищо не е застрахован. И ако по лоша случайност партньорът загуби работата си, той знае, че жената винаги ще се справи и може да разчита на нея. Това усещане, че може да разчита на жена си е много важно. Затова точно съпрузите на кучките са често доста успешни и богати бизнесмени. Защото до тях има жена, която ще ги вдъхновява и подкрепя при промяна. Кучките имат фантастичен инстинкт за оцеляване и независимо от внъшните фактори винаги можеш да разчиташ на тях, понякога много повече отколкото на мъж. А ако мъжът не може да разчита на жена си, понякога не му стиска да напусне стабилната работа, за да търси възможност за собствен бизнес. Почти винаги тези жени имат наистина много успешни съпрузи. И ако трябва да сме честни едва ли една истинска кучка би търпяла нещо различно от това, все пак тя има висок стандарт на живот.

3. С кучките е интересно – това е жена провокация. Тя винаги има свои приятели, интереси, хобита. Тя невинаги е на разположение, а понякога трябва да положиш доста усилия, за да я хванеш. Тя никога няма да е до края твоя. Винаги до нея има обожатели и хора, които искат да са с нея. Така че се налага цял живот да полагаш усилия, за да я спечелиш. Това е много мотивиращо за мъжете, които харесват трудните битки.

4. Кучките са сексуални и правят палав секс. Тези жени нямат проблем да говорят за своите сексуални желания, да играят в игри на проститутки или лоши господарки. Те обичат тялото си и знаят как да дават и да получават удоволствие. С тях сексът е провокативен дори след много години брак. Една моя позната кучка за рождения ден на своя мъж, след 20 години брак, му подари тройка с млада жена. Партньорът ѝ беше потресен, в добрия смисъл на думата, и много месеци след това всички приятели в компанията намекваха на своите жени, че това е най-добрият подарък за мъж на 40 години. Тези жени нямат скрупули и обичат удоволствията, с тях мъжът наистина се забавлява.

5. Кучките имат уникално самочувствие, затова те не очакват, че мъжът трябва да им дава непрекъсното внимание и да вдига тяхното самочувствие. Тя не се бори за мъжа си. Той се бори за нея. Тя е си е самодостатъчна, поддържана, интелигентна и знае какво иска.

Как бихме описали жената-кучка?

Това е жена, която преди всичко избира себе си и своите интереси.

Тя уважава думите си и вярва, че всичко, което прави е правилно. Тя не се смалява заради мъжете. Тя избира мъжете, които могат да приемат и да уважават силата ѝ.

Тя не чака. Тя действа.

Тя прощава, но прекъсва отношенията си с хората, които са я предали.

Тя умее да отстъпва, но винаги печели голямата игра.

Тя няма време за клюки и осъждания на другите. Животът ѝ е доста по-интересен от това да гледа какво правят другите.

Тя избира мъжете, които ѝ се възхищават и доказват с действия любовта си.

В семинара "Училище за кучки" винаги казвам: "Ако ти избираш себе си – целият свят избира теб!"

Не се страхувай да казваш на глас своите чувства и желания.

Страхувай се, че животът ще мине покрай теб, а ти ще си останеш "доброто момиче", което угажда на другите.

Дай си право да бъдеш кучка и да се гордееш с това.

Живееш живот на пълни обороти или чакаш принца на бял кон? Доволна ли си от отношенията и парите, които имаш в живота си? Мислиш ли, че нещо трябва да се промени, но обстоятелства са против теб? Скъпа, мисля, че дойде моментът да се превърнеш в Кучка! Повечето за това кои са основните правила на кучките, как да развиеш вярата в себе си, как да постигаш това, което искаш, как лесно да решаваш конфликти, как да повишиш качество на живота си и да премахнеш ненужните неща, как да се научиш да казваш "не" и как да се превърнеш в жена, която се гордее със себе си, може да научиш на най-новия семинар на Наталия Кобилкина "Училище за кучки"