Нямате работа с подобен мъж!

1. Страх ви е да заговорите за проблемите. Винаги когато го направите, той измисля обида, която да нарани самоуважението ви. В крайна сметка заради тези неща не умеете да говорите с него.

2. "Съжалявам" не е част от речника му. Всички грешим, но не и той. Никога. Прилага "логика" във всеки разговор и в крайна сметка ви изкарва виновна. Дори, когато сте права! Което ви кара да си мислите, че сте луда. (А вие не сте!)

3. Няма да ви каже, че сте го наранила, а просто ще ви го връща. Ако си мисли, че сте флиртувала с някого, няма да ви каже, че това го е подразнило. Вместо това ще започне да флиртува с всяка срещната. Предпочита да привлича вниманието ви като ви обижда, вместо като ви каже какво изпитва. Това не е приятно.

4. Кара ви да изглеждате глупава пред други хора. Повдига си егото, като кара вас да изглеждате нелепо. Забавлява го да ви критикува как казвате някоя дума.

5. Държи се дръпнато, когато имате постижения и се наслаждава, когато плачете. Когато ви повишат пуска коментар, че сега ще сте още по-голям роб на тази компания. Чувства се застрашен от вашият успех и опитва да ви принизи. Когато сте разстроена е мил, защото така отново се чувства важен. Правилният мъж насърчава потенциала ви, а не се комплексира от него.