Още от времето, когато хората са забелязали зависимостта си от звездите и се е появила първата астрологична прогноза, има категорично мнение, че нашето поведение зависи от зодията, в която сме родени. "Какво можеш да получиш от него, та той е Овен?" И като че ли това казва всичко. Като цяло - разбираш и прощаваш.
Този онлайн хороскоп ще ви каже кой под звездното небе е "тежък" знак на Зодиака и как да се разбираме с него.

5-то място - Козирог

С Козирога е трудно да се комуникира, поради което кръгът му на общуване е доста тесен. В него се включват обикновено забележителни хора, с които никога не е скучно. Козирозите са упорити и да ги убедите в нещо е трудно, а ако то не им хареса - почти невъзможно. Хороскопът предупреждава: ако вашият избраник е Козирог, тогава единственото, което може да си пожелаете е търпение и пак търпение.

4-то място - Водолей

С него е трудно да се комуникира, той не е от най-добрите събеседници. За Водолей има само една истина - неговото мнение. И той е готов на всичко заради това. За съжаление, често е управляван от емоциите си, с които не винаги се справя. Изграденото през годините може да бъде унищожено само в един изблик на гняв.

3-то място - Близнаци

Те не могат да останат на едно място дълго време. Нуждаят се от постоянно движение. Въпреки че са доста капризни и бъбриви, това им е простено заради яркото присъствие. Хороскопът предупреждава: в трудна ситуация те могат да покажат пълно безразличие или дори жестокост.Не можеш просто да си тръгнеш без да им кажеш довиждане. Тяхната хитрост и коварство може да се появи неочаквано и понякога е трудно да се предскаже. Обикновено те живеят в своя измислен илюзорен свят.

2-ро място - Овен

Прекомерната му импулсивност няма да ви позволи да се отегчите - мостове, градени години наред, горят за няколко минути; взаимоотношения се прекъсват; бизнес проекти, разработвани дълго време, за един миг отиват в коша. Тяхното мнение е вярно априори. Ако искате сериозна връзка с Овен, тогава астрологичният хороскоп съветва винаги да признавате тяхната правота. Около тях винаги бушува огън. Не очаквайте тих семеен живот.

1-во място - Скорпион

Хороскопът предупреждава: Скорпионът е най-мистериозният и зловещ знак. За коварството на представителите на знака се носят легенди. Ако наистина искат нещо, значи ще го имат. За тях няма нищо невъзможно. Може лесно да попаднете под тяхно влияние и без да забележите ще се окажете в мрежите им. Хората за тях са пешки в сложна игра. Пазете се от отмъщението на Скорпиона, което може да продължи с години. И не заставайте на пътя му - последствията са непредсказуеми.