Само защото не сте анорексично слаби, не означава, че не можете да се възползвате от горещите модни тенденции.

Dama.bg ще успокои тези от вас, които се отказват от модните тенденции само защото не се побират в категорията супермодел.

Флорални мотиви


Да се отказвате от флоралните мотиви, защото смятате, че ви правят по-пухкави, е наистина безмислено. Дори да имате широк ханш, можете спокойно да носите рокля с красиви цветя. И все пак, трябва да изберете подходящ модел, така че да скрива несъвършенствата. Ако искате да скриете корема, изберете панталон с висока талия. Дори да се притеснявате от талията си, може да сложите тънко елегантно коланче. 

Бяло

Идва пролетта с подчертани светли нюанси. Ярките цветове отстъпват мястото си на бялото. Отърсете се от страховете си и изберете бял ансамбъл с подходящи аксесоари. И едрите жени могат да бъдат секси, нали така?

Пеплум мода


Роклите с пеплум елементи бяха популярни през 80-те години. Макар тенденцията да обра овациите в края на 2013 година, тя ще избухне отново през пролетните и летни месеци на 2014 година. Може да носите рокли, топове и поли с пеплум елементи и да изглеждате зашеметяващо с тях. Те не сa само тенденция, но също така и подчертано ласкателни за едрите жени. Пеплум елементите ще прикрият проблемните зони и ще акцентират върху силните ви страни. Носете пеплум рокля с флорални мотиви или животински щампи. Има много възможности. Важното е да изберете най-ласкателните за вас модели.

Щампи и къдрички

Флоралните щампи са популярни всяка пролет. Те са женствени, секси и ужасно модерни. Няма как да не се почувствате по-млади с тях. Изберете поне една цветна рокля за сезона. Райетата са друга тенденция, с която трябва да внимавате тази година. Изберете вертикални райета за баланс на фигурата ви. Воланите са още една тенденция, от която не бива да се лишавате. Носете надиплена рокля с подгъв, когато искате да изглеждате женствени. 

Color block trend

Color block е начин за съчетаване на няколко дръзки цвята в облеклото. Идеята е да се придържате към два или повече цвята, обикновено смели и дръзки нюанси. Резултатът е повече стил и смел поглед върху модата. Едрите жени също могат да се възползват от тази тенденция. При всички положения няма как да останете незабелязани в този вид.

Фабрично състарени дънки

Този тип дънки са шик, секси и изключително практични. Съчетайте ги с тениска и ботуши за уикенда или с високи токчета и смели аксесоари за секси визия. Важното тук е да намерите най-подходящи модел дънки за вас, който стяга проблемните зони.

Скейтър рокля

Скейтър роклите са модерни, практични и толкова удобни. Те подчертават талията и придават повече женственост. А и са водеща тенденция за Пролет/Лято 2014. Изберете подходяща комбинация и я носете с увереност и самочувствие.