Блондинките може и да привличат погледите, но пък брюнетките от своя страна по никакъв начин не им отстъпват нито по сексапил, нито по изисканост или женственост. Факт е обаче, че дамите с по-тъмен цвят на косите са една крачка пред русокоските, когато стане въпрос за съчетаване на цветовете в облеклото.

За огромно щастие на брюнетките, цветовете, които НЕ им подхождат са много по-малко в сравнение с тези, които не подхождат на представителките от русия лагер. Важно е обаче да се знае, че подбирайки цвета на дрехите си, брюнетките трябва да се съобразят и с цвета на кожата и нейните оттенъци. Ето нашите предложения от цветове, на които тъмокосите дами могат да заложат. За студения сезон можете да изберете пуловери в предложените от нас цветове или пък да добавите зимни аксесоари като шапка, шал и ръкавици които ще придадат свежест на вашия тоалет.

Смели решения: ярко розово

Въпреки че много дами се боят от ярките цветове, розовото, избрано в по-наситени тоналности, е много подходящо за брюнетките, тъй като придава мекота на визията и подсилва женствеността. 



Класически цветове: тъмносиньо

Тъмните и традиционни цветове допълват великолепието на кестенявите коси, без да им придават строг и груб вид.

Пастелни цветове: жълто

Безспорно този цвят е напълно подходящ за брюнетките, тъй като създава перфектен контраст между цвета на косата и избрания в този цвят тоалет.

Неутрални цветове: бяло и кремаво

Тъмните цветове на косите създават красив баланс с неутралните цветове, сътворявайки по този начин една невероятна и много стилна комбинация.

Огнено: червено

Съчетанието на тъмни коси с елегантен червен тоалет е класическо. Този цвят подсилва излъчването и добавя доза сексапил.