Да притежаваш черти на „лошо“ момиче съвсем не означава да бъдеш лоша. По-добре да овладееш някои от тези характеристики и да ги използваш в правилния момент. Може би приятелят ти иска да бъдеш не просто нежно момиче и любимата му, но също така и най-добрият му приятел, с когото може да направи някои луди неща, които да направят живота му по-вълнуващ. Овладей някои от чертите на „лошото“ момиче и бъди интересна и привлекателна за твоя човек. Трябва не само да се опиташ да го накараш да носи отговорност, да бъде сериозен и целенасочен човек, но също така да се интересуваш от неговите забавления и да докажеш, че не си по-лош приятел от другарите му.

Мъжете обичат жени с хубаво чувство за хумор и тези, които понякога могат да станат малко "луди".

Тук сме събрали 6 черти на „лошото“ момиче, които любимият ти би искал да притежаваш...

1. Неочакваност

Мъжете обикновено не обичат скучното ежедневие и правенето на едни и същи неща всеки ден. Те харесват разнообразието, нуждаят се от жена, която е непредвидима и с приключенски дух. Когато нещата в една връзка станат леко неочаквани, всеки ден е по-различен и интересен. С приключенско момиче, което може да направи нещо необичайно, светът е по-шарен. Предложи му да посетите някое интересно място, на което никога не сте били или го изненадай с неочаквано пътуване. Всичко това ще ви помогне да се отървете от скучното ежедневие.

2. Самоувереност

За никого не е тайна, че уверените жени са по-желани и харесвани от мъжете, отколкото тези, които не знаят какво искат и от какво се нуждаят. Половинката ти със сигурност ще ти помогне да вземеш трудни решения, но не трябва да го притесняваш всеки път, когато не си сигурна за някоя дреболия. Опитай се да станеш по-уверена в себе си и след това ще видиш колко е важно за приятеля ти да знае, че можеш да се справиш и без негова намеса.

3. Непокорството

Мъжете се нуждаят от дама, с която да правят палави неща в леглото и дори на обществени места. Те обожават жените, които действат импулсивно в тези случаи. Позволи на приятеля си да се наслади на непокорното момиче, което можеш да бъдеш понякога.

4. Дисректност

За да бъдеш прекрасна половинка, трябва да си в състояние да се грижиш за себе си и да се застъпваш за нуждите си. Не е необходимо да изоставиш свои желания заради него. Мъжът до теб ще го оцени. Момчетата обичат дами, които не се страхуват да живеят сами, но са направили избор да споделят живота си с тях. Покажи му, че за теб той не е само добър съквартирант поправящ всичко вкъщи, но и обичан съпруг.

5. Прямота

Една жена често иска мъжът да отгатне какво иска или дори да стане ясновидец, който е в състояние да разбере мислите и чувствата й. Опитай се да избегнеш подобна грешка. Твоят човек иска да знае точно какво искаш и какво трябва да направиш, за да ти помогне, а не да се налага да гадае. Неговото щастие зависи от твоята прямота, така че казвай това, което мислиш и чувстваш, ако искаш да имаш по-малко проблеми с комуникацията. Понякога прямотата може да изглежда груба, но не забравяй, че той я предпочита, така че не се притеснявай да казваш директно, това което мислиш.

6. Доминация

Като цяло мъжете са доминиращи, но те също са щастливи, когато са под нежния контрол на една дама. Бъди смела и изненадай половинката си с неочаквано господство.

Виждаш ли, че няма нужда да си лоша, за да можеш да се насладиш на предимствата и чертите на „лошото“ момиче. Жените знаят, че мъжете са големи деца, така че се опитай да забавляваш твоето дете, ако искаш то да бъде щастливо. Въпреки че някои от тези характеристики могат да се тълкуват като не толкова добри черти в едно положение, те могат да бъдат незаменими в друго.

А ти „лошо“ момиче ли си? Притежаваш ли някои от тези черти?