Коледа е! Навсякъде е украсено, а шарените лампички светят, зареждайки ни с коледно настроение. Какво по-подходящо от сочни мандаринки и коледни филми? Ако не можете да изберете коледния филм, който ще ви хареса, то тази статия е за вас. Насладете им се! 
 
 
Семеен човек/The Family Man
Преди години Джак се е разделил с приятелката си и започвайки да гради кариера, той става богат мъж, който не зависи от никого. На връх Коледа, самотният брокер осъзнава колко сам е всъщност и споделяйки чувствата си с непознат чернокож, той се събужда в едно легло с бившата си любима и двете деца, които тя му е родила.

Наистина любов/Love Actually
Няколко любовни истории се вплитат покрай празниците, изпълвайки ни с емоциите, от които всички ние дълбоко се нуждаем. С дъх на топъл шоколад и снежен вятър, писател, младоженка и нещастно влюбена жена ще ви разкажат за живота си, а вие се настанете удобно и слушайте, Коледа е!

Тайните служби на Дядо Коледа/Arthur Christmas
Как Дядо Коледа успява да разнесе всичките тези подаръци за една нощ? Вижте отговора, обяснен по детски в дублирана на български език коледна анимация.

Полярен експрес/The Polar Express
Можеш да видиш полярния експрес, само ако вярваш в магията на празника. Той ще ти се яви и ще те върне в детството преди да си се усетила, но не забравяй, трябва да повярваш.

Докато ти спеше/While you were sleeping
Три съдби се свързват на Коледа, една жена е изправена пред тежък избор - на кого да дари сърцето си? 

Гринч/How the Grinch Stole Christmas
И най-лошите сърца могат да бъдат научени да обичат, стига да повярват в духа на Коледа. Ще се научи ли Гринч да обича? Може би, но първо ще напакости.