Може да си мислите, че знаете всичко за мъжете, но определено има "неща от кухнята", които трябва да чуете от мъж.

1. Нямаме представа какво искате.

Не знаем дали да бъдем по-чувствителни или по-малко чувствителни. Не знаем дали тайно не мразите брадата ни. Не знаем какъв е вкусът ви за бижута. Нямаме представа дали флиртуването ви с "най-добрия ви приятел" е безобидно или е нещо, за което трябва да се притесняваме.

Нямаме никаква представа какво искате.

Затова просто ни кажете.

2. Нямаме представа за какво се извиняваме, но просто опитваме да смекчим обстоятелствата.

Съжаляваме.

Не, наистина вероятно нямаме представа за какво съжаляваме, но тъй като сме научени от малки, че мъжете трябва да се извиняват, когато грешат, го правим. Без да задаваме въпроси.

Фактът, че сте ядосани сочи, че сме направили нещо нередно.

Намеренията зад "извинявай" са добри, защото нямаме идея къде сме сгафили. Ако опитаме да намерим източника на гнева ви, може глуповато да изтъкнем, че няма причина да се сърдите за това, което може да ни накара да изглеждаме още по-недосетливи и емоционално повърхностни. Затова просто съжаляваме.

И наистина съжаляваме. Може да не знаем защо, но съжаляваме. Намек може да ни помогне да разберем за какво се извиняваме, а и да ни спре да повторим същата грешка.

3. Да, смятаме приятелката ви за секси, но нямаме интерес към нея.

Знаете, че е привлекателна. Ние знаем, че е привлекателна. Тя си знае, че е привлекателна. Ако ви се струва, че флиртуваме с нея, просто опитваме да се държим приятелски, за да ни харесва.

Вие също флиртувате, нали?

Пък и тя никога не би проявила интерес към нас, най-малкото защото сме с вас. Освен това, ние нямаме интерес. Ако имахме, нямаше да сме с вас.

4. Има причина да не казваме нищо.

- Може да сме нещастни. Да, супер, мислите фитнес инструктора си за красив... Но за какво, по дяволите, ни е тази информация? Нямаме нищо хубаво за казване и ще започнем да се цупим, докато не ни изкарате от черупките. Да, детинско е. Знаем.

- Може наистина да мислим. Дълбоки мисли. За разни неща. А може просто да опитаме да проумеем какво наистина ни питате или какво наистина изпитваме. Понякога ни трябва време да преценим какво искаме да кажем и каква ще е реакцията ви на това, затова трябва да помислим.

- Може просто да нямаме нищо за казване. Има много неща, за които нямаме мнение, което да си струва да бъде изказано.

5. Не е нужно да си имаме "тип".

Нещата, които ни привличат към някого не могат винаги да бъдат свеждани до "тип". Наистина.

Вие сте нашият тип. Оставете нещата така.

6. Всичко което правим - от работата до хобитата, се върти около това да бъдем по-сексапилни за вас.

Никой мъж не става актьор, пилот, състезател, или каквото и да е друго просто от страст по това.

Любопитна идея е, но биологията не е такава. Съревнованието в бизнеса, спорта, срещите или каквото и да е друго, всъщност е борба за внимание.

Искаме да ви впечатлим. Искаме да сте щастливи с нас. Искаме вашето одобрение. Такава е човешката природа.

Искаме да се гордеете с нещата, които правим.