Може да си мислите, че ако искате от приятеля си да прави различни неща в леглото, ще му засегнете егото, но всъщност не е така. Всеки мъж ще се радва да получи още насоки за това как да ви докарва до по-силни оргазми. Кажете му: "Следващия път може да пробваме..."

1. Накарайте го да ви гледа как мастурбирате... и свършете. Така ще може да види как изглеждате, когато сте най-близко до оргазма и това ще му подскаже какво ви харесва най-много. Щом знае как изглеждате, когато получавате оргазъм, ще иска с него да има същия ефект.

2. Ползвайте вибратор. Подберете такъв, който да не го комплексира и му покажете как точно трябва да работи с интимните ви части по време на секс.

3. Предложете малко садо-мазо, в което вие имате контрола. Ако му хареса, го завържете и му кажете какво точно искате да прави с вас. Няма да се замисли за инструкциите, ако са част от секси игра.

4. Вземете му ръцете и го насочвайте. Насочвайте го, не му казвайте какво да прави. Това важи както за разказите, така и за секса. Когато го насочвате се чувства секси, а когато му давате нелепи инструкции, може да се почувства неприятно.

5. Гледайте порно заедно и подберете клипове с неща, които искате да опитате. "Искаш ли да го направим така?", докато гледате какво се случва на екрана е чудесен начин да си поискате нещо, което не сте правили досега.

6. Вкарайте го в различна стая от спалнята, за да правите секс. Свикнали сте да го правите там и новата обстановка ще изисква креативност. Изпробвайте нови пози (на задна наведени на бар-плота?) и различни ъгли, които ви доставят удоволствие. Най-важното нещо е да експериментирате.