Представяме ви 7-те най-важни съставки за щастливия брак. Много двойки наблягат на една от точките, опитвайки се да компенсират някоя от другите. Това е като да печеш кекс. Колкото и добре да направиш всичко, ако липсва някоя от съставките, няма да бъде вкусен.


1. Смях
Смехът трябва да е саундтракът на брака ви. Трябва да можете да се смеете и в добро и в зло. Признак за проблеми е, ако смехът липсва. Намерете начин да се смеете заедно.

2. Комуникация
Общуването понякога изобщо не е лесно, затова изключете всички разсейващи фактори като телевизори и телефони и просто говорете един с друг.

3. Секс
Сексът е ключов фактор за добрия брак и трябва да бъде приоритет. Ако нещата са добре в спалнята, ще са добре и в останалите аспекти.

4. Приятелство
В повечето бракове жената си има лични приятели, мъжът също. Трябва да имате и семейни приятели, с които да се събирате.

5. Цели
Двойките не трябва просто да планират нещата заедно, трябва и да мечтаят заедно. Без общи цели, сте като кораб без компас. Мечтайте смело и осъществете мечтите си заедно.

6. Празнуване
Когато постигате целите си, трябва да празнувате заедно. Бракът ви трябва да е изпълнен с празници. Празнувайте само двамата. Празнувайте с приятели. Винаги трябва да си намирате повод за празник!