Ти си щастливо омъжена, радваш се на приличен сексуален живот, но... не спираш да сънуваш горещи сънища. Може би това означава, че си нещастна в брака?! Спокойно! Мокрите сънища са нещо нормално и не трябва да се чувстваш неудобно заради тях. Ето и най-често срещаните мокри сънища.

1. Секс с друга жена


Колкото и шокиращо да ти звучи, този сън е сред най-често срещаните при дамите. Много жени мечтаят за секс с жена на даден етап от живота си. Когато хетеросексуална жена сънува нещо подобно, това означава, че има нужда от стабилно приятелство с жена. Еднополовите сексуални мечти могат да бъдат предизвикани от емоционалнаат близост с друга жена. В мечтите тази близост понякога може да премине на друго ниво. Това обаче не означава, че сте сменили сексуалната си ориентация.

2. Секс с гадже от гимназията

Не е нещо необичайно жените да сънуват как правят секс с гаджетата си от миналото. Вероятно се опитвате да разберете защо във всичките ви връзки има една и съща закономерност. Защо грешите по един и същи начин, защо се повтарят едни и същи неща. А може би някой ви напомня за бившо гадже...

3. Секс с мъж, който не те привлича в реалния живот

От време на време жените мечтаят за мъж, който изобщо не ги привлича в реалния живот. Сексуалните чувства могат да бъдат предизвикани от различни емоции, включително гняв, предателство, страст. Това би могло да означава, че сте ядосани на този мъж и по този начин изразявате гнева си. Е, малко пресилено, но все пак...

4. Секс с мъжа на някоя приятелка


Макар да няма вероятност да изневерите с мъжа на най-добрата си приятелка, това не означава, че няма да го направите в сънищата си. Не е изключено да ви е любопитно. Това е табу, което го прави много вълнуващо. Тези извънбрачни сънища са характерни повече за незадоволените жени, които мечтаят за страст.

5. Секс с гаджето, но с различно лице

Случвало ли ви се е да сънувате, че правите секс с другарчето си, но той е с друго лице и може би тяло на Арнолд Шварценегер? Понякога сме мързеливи и отегчени. Мислим си, че знаем всичко, което трябва да знаем за приятеля си. Този сън може да е знак, че трябва да преоткриете любимия човек и да го видите в нова светлина.

6. Секс с мистериозен мъж

Как ли ще се почувствате след един такъв вълнуващ сън с мистериозен мъж? Това може да е сигнал, че нещо ви липсва в реалния живот. Често се концентрираме върху физическите аспекти на секса, което показва съвсем друго - искаме любов.