Женската фантазия не може да бъде сложена в рамка. Всяка дама е индивидуална и има различни сексуални фантазии. Днес ще ви представим някои от най-популярните:

6. С непознат

Може и тривиално да ви звучи, но не са малко дамите, чиято фантазия ги отвежда в обятията на непознат мъж, който прави всичко по силите си да задоволи и най-смелите им очаквания.

5. С известен

Актьори, певци, спортисти, та дори и политици, се въртят в главите на жените стане ли дума за бурни преживявания в леглото.

 4. С негър

Това е стар, но златен „хит” сред женските фантазии. Май максимата, че размерът няма значение, не е вярна?



3. „Фантастичната тройка”

Трима в едно легло? Не, това не е запазена марка за мъжете. Както мъжете, така и жените мечтаят за подобни изживявания. Най-често фантазията на дамата я отвежда в леглото с двама мъже или с мъж и жена.

2. Героиня в „розов” филм

Може и да не си го признават, но доста от дамите са се поставяли на мястото на героините в „розовите” филми, или поне що се отнася до мястото, на което се развива действието.

1. С жена

Да, точно така! Това е най-популярната женска фантазия. Често дамите мечтаят да поделят леглото с представителка на своя пол, не защото са недоволни от представянето на любимия си, а просто защото една жена винаги знае как да го направи.