С годините, ние жените показахме, че не само можем да вървиш мъжката работа, но и го правим по-добре. В кои други професии изпъкват жените и кои от тях им се отразяват добре, то ще видите в нашата класация на 6-те най-добри женски професии за 2013 г. 
 
Фармацевт
За момента това е най-високоплатената кариера при жените с годишната заплата, която надхвърля 150 000 лева. Работата на фармацевта е да снабдява хората с лекарства, съгласно инструкциите на лекар и да осигурява инструкции за използването им. Считано от 2009 г. жените фармацевти са около 92 000 лв. 

 
Адвокат
Годишната заплата на жените адвокати е около 140 000 лв. Тяхната работа е да консултират гражданите по отношение на техните проблеми, независимо дали незаконни, брачни или бизнес проблеми.

 
Системен инженер 
Друга популярна професия, чиито доходи са средно 130 000 лв. Изисква създаването и тестването на система в съответствие със спецификациите на клиента. Сложно, а? 



Хирург
5 години гимназия, 4 години университет, 4 години медицинско училище и специализация от 3 до 8 години. Имате ли толкова време? А средства? 
Помислете си добре, защото годишната заплата на хирурга е отново 130 000 лв.

 
Програмист
Средната годишна заплата тук е около 120 000 лв., а това, с което ще трябва да я заслужите съдържа предимно създаване на софтуерни програми, които използват кодове, коригиране на грешки и актуализация. Термини, термини и още термини, струва ли си?

 
Стюардеса
Освен голямата заплата, която получава стюардесата, тя има удоволствието да пътува из целия свят напълно безплатно. Париж, Ню Йорк, Венецуела, една стюардеса ги е виждала по няколко пъти. Научете четири езика и ги прилагайте... в самолета.