Първата среща и първата целувка са винаги от решаващо значение както за перфектния край на вечерта, така и за по-нататъшните отношения. Предлагаме ти 6 безпогрешни знака, че иска да те целуне, преди да си тръгне. Наблюдавай го добре, за да се избегнеш момента, когато не знаеш какво да правиш докато те изпраща до вас след срещата.

Първи знак – изведнъж се умълчава

Нали не смяташ, че може да целунеш някого, ако си прекалено зает да говориш. Разбира се, че той е „мултифункционален“, но сме сигурни, че не може да се справи и с двете – целуване и говорене. Просто трябва да се умълчи за известно време. Може би ще е трудно да спрете да си говорите, когато си нервна. Но в крайна сметка ще трябва да се умълчиш, когато срещата е близо до финала. Не нарушавай онези кратки моменти на мълчание, когато няма какво да се каже – може би именно тогава обмисля как да се случи точно първата ви целувка. Вероятно се опитва да намери смелост да го направи. Не се опитвай да нарушиш мълчанието му. Просто му се усмихни мило.

Втори знак – момчето става нескопосанo

Ако изведнъж готиното момче, с което излизаш се държи странно, ако обърква думите и прави грешки – това са неоспорими знаци, че иска да те целуне. Наблюдавайте ръцете му. Ако си играе с питието, с часовника си или с нещо друго през първата ви среща, не е от отегчение. Вероятно с нервност чака подходящия момент да те целуне.

Трети знак – той те докосва през цялото време

Има много знаци на тялото, които сочат, че иска да те целуне и най-очевидната е, че докосва ръката ти, рамото ти, коляното ти. Всичко това показва, че не може да чака и иска да ти даде холивудска целувка час по-скоро. Не може да контролира ръцете и устните си.

Четвърти знак – предлага ти дъвка

Първата ви среща е била в ресторант и току-що приключвате с вечерята. Време е да те закара обратно вкъщи и изневиделица, докато кара, започва да дъвче дъвка. Не се обиждай, ако ти предложи една. Да има 100% свеж дъх по време на първата целувка за него е много важно и не иска да рискува. Той е практичен, без да бъде груб. В края на краищата ще помниш тази първа целувка дълго време, тогава защо да я разваляш?

Пети знак – взира се в устните ти

Не мисли, че е невъзпитан, ако не може да откъсне очи от устните ти докато говорите. Просто това е още един знак, че иска да те целуне, когато първата среща приключи. Може да бъдеш сигурна за намеренията му, ако ти прави комплименти за това колко красиви са устните ти. Да не ти минават мисли като „това е най-глупавото нещо, което съм чувала“. Приеми комплимента с една сладка усмивка, погледни надолу за секунда и върни погледа отново към него. Това му изпраща подсъзнателно съобщение за одобрение на целувка по-късно.

Шести знак – усеща твоя аромат

Той е толкова близо до теб, че в действителност може да усети уханието ти. Не се интересува от най-новия ти парфюм, това всъщност е поредният знак, че иска да те целуне. Ароматът е най-интимното от 5-те сетива. Колкото повече се доближаваш до него, толкова повече емоционална близост чувствате и двамата. Вероятно е дошъл толкова близо, за да види как ще реагираш. Въпрос на време е всичко това да завърши с целувка.

Не трябва да бъдеш детектив, за да откриеш някой от тези 6 знака. В действителност те са толкова очевидни, че няма да може да ги пропуснеш, дори ако това е твоята първа среща с момче. Просто изчакай и всичко ще се случи. След като си забелязала достатъчно намеци, че ще те целуне, отпусни се и се наслаждавай на момента. Той е безценен!