Дори дребните на пръв поглед неща могат да окажат влияние върху сексуалния ни живот. Изборът, който правим днес, може да се окаже пречка към идеалния секс утре. Вижте кои малки възможности играят голяма роля в спалнята.

  1. Напълняването на мъжа: С течение на времето талията на половинката ви се е разширила, но никога не сте правили по-добър секс. Изненада - допълнителното тегло на мъжа може да наклони везната в негова полза! Дебелият мъж е по-издръжлив е секса, прави любов по-бавно, а мастната тъкан го предпазва от преждевременна еякулация, защото съдържа високи нива на хормона естрадиол.

  2. Секс играчките понижават либидото: Някои секс играчки съдържат изненадващо високи нива на фталати - изключително опасно вещество, което се използва за придаване на мекота. Използва се масово в козметиката, а както изглежда - и при производството на секс артикули. Проблемът е, че този химикал се свързва със сериозни здравословни проблеми, понижава броя на сперматозоидите, влияе негативно върху либидото.

  3. Студените крайници пречат на оргазма: Комфортът има ключово значение за постигането на оргазъм. Жените не са единствените, които се оплакват от студени крайници. Ако проветрявате прекалено много спалнята преди секс, не е изненадващо, че нещата не вървят...

  4. Неприятните миризми влошават секса: Когато около вас се носят неприятни миризми, няма как да ви е до секс. Независимо откъде идва проблемът, това създава предпоставки за провал в спалнята.

  5. Карането на колело - пречка към оргазма: Знаете ли, че карането на колело на дълги разстояния е лошо за сексуалния живот? Дамите, които обичат да го правят поне няколко пъти в седмицата, имат сериозен проблем. Това води до продължителна загуба на чувствителност в областта на гениталиите, неправомерен натиск върху меките тъкани, перинеума и тазовото дъно. 

  6. Заболяване на венците може да доведе до сексуална немощ: Лошият дъх не е единственият проблем, които съпътства заболяванията на венците. Това затруднява кръвоснабдяването и е от решаващо значение за половите органи. Ето защо е добре да използвате конци за почистване на зъбите, ако искате горещи нощи в спалнята.

  7. Алергиите и астмата разредяват половите контакти: Тези две сериозни състояния влияят пряко върху сексуалното желание. Липсата на въздух, задъхването, кашлицата и хремата понижават либидото. В тези случаи се препоръчва да избирате секс пози, които не изискват прекалено голямо физическо усилие.