Жените от зодия Овен са силни и не се боят да преследват целите си. Това твърдение се отнася в професионален, личен и любовен план. За да обичаш една жена Овен трябва да следваш нейното бързо темпо и да си амбициозен, защото тя също е такава.

Ето ги и 7-те начина да обичаш жена Овен:

1. Следвай темпото ѝ

Овенът е първият зодиакален знак. Те са воини по природа и обичат да действат. В 6 ч. сутринта те са готови за новите предизвикателства и нямат никакво време да те чакат. Така че бъди готов за бягане рано сутрин, за фитнес след работа и за планински походи през уикенда, защото е сигурно, че жената Овен не може да стои на едно място без работа. Така че затегни връзките на маратонките си и бъди готов да я следваш.

2. Бъди честен

Жените от този зодиакален знак са директни и откровени. Ако носиш грозна блуза, тя ще ти каже. Може да нарани чувствата ти, но тя предпочита да ти каже истината, отколкото да те остави да се разхождаш с тази модна грешка и всички да ти се присмиват зад гърба. В замяна Овните искат същата доза честност.

Те ценят откровеността и ако е направила грешка – кажи ѝ го. Разбира се, трябва да си подготвен за спор, защото Овните все пак са големи инати.

3. Никога не закъснявай

Никога не карай една жена Овен да чака, защото е много невъзпитано и тя ще ти го кажа направо (и вероятно дори по-грубо, отколкото е нужно). Но закъсненията я влудяват, ако закъснееш повече от 10 минути, очаквай да получиш съобщения, че тя си тръгва, защото няма цял ден да те чака и няма да търпи неуважението ти. Неспособността да разпределяш времето си е твой проблем, не неин.

4. Бъди откровен в извиненията си

Трудно е да накараш жената Овен да се ядоса, те обикновено са спокойни личности, но ако я ядосаш наистина – горко ти. В споровете е пламенна и дори би прибегнала към удари под кръста, защото се чувства неоправдана и неуважавана.

Затова, ако попаднеш в такава ситуация, попитай я с какво си я ядосал и се извини искрено. Увери я, че я разбираш (и наистина се постарай да е така) и че няма да повториш повече тази грешка.

5. Трябва да имаш свой живот

Ако жената Овен усети, че започваш да я задушаваш – ще изтрие номера ти и ще забрави за съществуването ти. Тя не обича „досадници”, иска изградена личност, която има свой собствен живот. Не се опитвай да превръщаш нейния живот в свой и преди нея си имал свой живот – продължавай да го живееш.

Тя ще те оцени много повече, ако си интересна личност, която има свои хобита и интереси. Разбира се, тя те обича и иска вниманието ти, но просто не и 24 часа в денонощието.

6. Не я карай да чака

Не я карай да чака за абсолютно нищо. Овните са най-нетърпеливият знак и когато една такава жена види опашка – откача. Понякога се налага да изчакате, като например за маса в ресторант, но не очаквай тя да стои спокойно – или ще иска твоето внимание, или ще се увери, че хостесата не е забравила за нея.

7. Запомни: тя лесно се пали, но бързо ѝ минава

Понякога Овните изведнъж се ядосват за нещо и избухват. Когато натрупаният заряд се освободи, те отново стават спокойни и продължават напред. Така че няма смисъл да го взимаш присърце или да го напомняш 20 минути по-късно, защото тя вече го е забравила – ти направи същото.

Ако имаш да казваш нещо – кажи го на момента, за Овните е трудно да се извиняват, но ако го направят – наистина го мислят и се учат от грешките си.

Жената Овен е като динамит, пълна с енергия, постоянно в движение. Ако успееш да следваш нейното темпо, ще разбереш истината – тя напълно си заслужава усилията!