"Боже мой, какво прави той? Аз все още не съм… как точно сега реши да направи нещо спонтанно, дори не съм се изкъпала!" – докато вашият любим съвсем добронамерено се опитва да ви впечатли с някой горещ номер в леглото. А в главата ви изникват само мисли за това, че не сте си взели душ или сте забравили за епилацията…

Обмисляйки всички подобни неща, оставате цялото удоволствие да ви се изплъзне – защото се чувствате неудобно и напрегнато. А в много от случаите това е излишно, защото повечето малки неща, обект на вашите тревожни мисли, изобщо не притесняват и по никакъв начин не вълнуват вашия партньор. И още по-малко са причината, която ще намали неговото сексуално желание. Като например тези 7:

1. Не сте лакирали ноктите на краката си? Не сте оправили и кожичките? Неговият поглед и внимание не са насочени към краката ви, със сигурност! (тук изключваме фетишистите)

2. Остават ви няколко дни до часа ви за кола маска – не е нужно да го дочакате и да се въздържате, потискайки естествените си нужди.

3. Разгорещили сте и изведнъж се сещате, че носите удобното си памучно бельо, а не дантеления секси комплект… За повечето мъже бельото не е повод и причина за събуждане на сексуалното му настроение. В повечето случаи за тях е безразлично какво носите – стига лесно да се сваля.

4. Още сте сънена, не сте си взела душ, а косата ви стърчи във всички възможни посоки – може би сутрин той намира точно това за много секси.

5. О, не – в тази поза се виждат тлъстините ми/вдлъбнатините по дупето ми/мазнините ми… докато партньорът ви изобщо не ги забелязва…

6. За много мъже сексът в „онзи” период от месеца не се различава с нищо от секса през останалото време (разбира се, това зависи от продължителността и силата на менструацията ви и също от вашето желание). 

7. Неудобните звуци, които понякога се получават по време на секс – вие се паникьосвате и се смущавате ужасно много, а за него те са просто звук...