Всяка двойка може да има страхотен брак, стига да умее да прилага следните принципи.

1. В страхотния брак има щастие и израстване.

Двойките винаги са благодарни, че имат един друг, но никога не спират да мечтаят за нови неща. Щастливи са, но винаги се стараят да се развиват.

2. В страхотния брак няма тайни.

Доверието е крайъгълният камък на щастливия брак и силните двойки знаят, че лъжите са много опасно нещо. Когато един мъж и жена изберат да комуникират за всичко, независимо дали хубаво или лошо, това издига връзката на съвсем ново ниво от доверие и интимност.

3. В страхотния брак няма "алтернативен план".

Обвързването води до доверие, което води до интимност, която е главната съставка на страхотния брак. Думата "развод" изобщо не трябва да присъства в речника ви, ако искате да имате стабилен и страхотен брак.

4. В страхотния брак забавлението е приоритет.

Смехът трябва да е саундтракът на страхотния брак. Двойката планира неща, които ще са забавни и за двамата. Не е нужно тези неща да са скъпи или сложни, а да са споделени.

5. В страхотния брак има оптимизъм.

Щастливите двойки също се изправят пред трудности, но винаги съумяват да гледат позитивно на нещата. Винаги виждат най-доброто не само един в друг, но и в целия свят.

6. В страхотния брак няма място за мързел.

Понякога работата ни може да бъде доста изтощителна, но силните двойки винаги намират начин да дадат най-доброто от себе си на половинката си.

7. В страхотния брак има вяра.

Двойките, които вярват в едни и същи неща, обикновено остават заедно.