Причините да не се забъркваш с женен мъж са много – това наистина е лоша идея и нещо, което разумна жена никога не би направила. Това би довело единствено до разбито сърце и разрушаване не само на вашия живот, а и семейния. Забъркването с женен мъж има огромен потенциал да нарани всички участващи страни. Така че, предлагаме ви някои основателни причини да не се срещате с женен мъж.



1. Грешно е

От всички причини да не се забърквате с женен мъж, главната е тази – грешно е. Както жененият мъж, така и приятелката му биха могли да излязат с най-различни оправдания – това е любов, жена му не се отнася добре с него и т.н. Това са глупости – изневярата никога не е правилна и разумен човек никога не би станал част от нея.

2. На второ място

Когато се забъркате с женен мъж, вие винаги ще бъдете на второ място. Неговата съпруга и семейство ще заемат първото. Нека си спомним, че той крие изневярата си, така че вие няма да можете да се свързвате с него лесно, той няма да бъде там за важни събития и никога няма да можете да разчитате на него. Това ли искате от една връзка?

3. Лъжи

Друга от важните причини да не се замесвате с женен мъж е, че той лъже. Каквато и да ти казва, той няма да напусне жена си и дори най-вероятно спи и с нея. Женените мъже, които изневеряват, обичат да имат две жени – защо да напуска съпругата си, разрушавайки удобния си живот, когато може да получава най-доброто и от двете страни?

4. Харесва ли ви?

Има един въпрос, който винаги трябва да си задавате, ако се замесите с женен мъж: как ще се чувствате, знаейки, че вие сте едната, на която изневерява? Може да оправдаете собственото си поведение с факта, че не вие сте женените, но това също не е правило. Едва ли ще ви хареса, ако друга жена тръгне след партньора ви, така че не причинявайте това на друг човек.

5. Повторно изпълнение

На мъжете, които изневеряват, не може да се вярва. Ако успеете да привлечете своя човек и той напусне жена си, от къде ще сте сигурни, че той няма да направи същото и с вас? Да, не можете. Така че, не се поставяйте в тази ситуация, защото следващия път може да пострадате.

6. Деца

Съществуват много важни и истински, а не просто абстрактни причини да не се забърквате с женен мъж. Ако той има деца, това ще им се отрази изключително зле. Не проваляйте живота им, стойте настрана. Освен това, как ще уважавате човек, който поставя своите егоистични нужди пред тези на собствените си деца?

7. Тъжен край

Ако започнете връзка с женен мъж, по-добре дръжте очите си отворени. Вероятността това да не свърши добре е почти 100%. Може да настане пълна бъркотия и той да ви зареже. Наистина ли вярвате, че заслужавате това? Намерете си мъж, който ще е свободен да бъде с вас и ще иска само вас, не и друга жена.

Има и още много причини, които показват, защо не трябва да се забърквате с женен мъж. Вие никога няма да бъдете негов приоритет, а и един мъж, който се държи с жена си по този начин, определено не си струва. Ценете себе си достатъчно и не се замесвайте с човек, който вече има връзка.