Хубав букет цветя е прекрасен подарък за Деня на влюбените, но това не е толкова полезно, както мислят повечето съвременни практични жени. Цветята може да озаряват вашия ден, но това е временно щастие. Плюс това цветята са много по-скъпи на Свети Валентин и ще умрат в рамките на няколко дни, което означава, че мъжете трябва да проявят доза креативност. Скъпи мъже, предлагаме ви няколко любопитни идеи за подаръци.

1. Снимка

Независимо дали това е снимка в рамка на вас и партньора ви (майка, брат, сестра, приятел и т.н.), персонализирана чаша за кафе със снимка или фотоколаж на вас двамата, снимката е много е по-смислена от букет цветя. Снимката ще остане спомен за цял живот, а букетът ще увехне след една седмица. Изберете най-красивите ви снимки и ще впечатлите любимата.

2. Играчка, която казва "Обичам те"

Да, този подарък не е само за деца. И мъжете, и жените могат да му се зарадват, с две думи няма по-универсален подарък за празник като Свети Валентин. А когато този подарък е придружен с "Обичам те", това със сигурност ще направи получателката най-щастливата жена на света!

3. Любовно писмо

Ако имате добри умения за писане, използвайте ги, за да създадете любовно писмо за любимия човек. Само защото нямате достатъчно пари за закупуването на скъп подарък за Свети Валентин, не означава, че не може да създадете най-скъпия. Времето, прекарано в написването на любовно писмо, е много по-ценно от скъпите цветя.

4. Шоколади

Знам, знам, този подарък няма да продължи с години, но нека бъдем честни - това е толкова вкусно! Да не забравяме, че шоколадът сплотява хората и ги прави по-близки. Шоколадът е бил и винаги ще бъде верен спътник в любовта между двама души.

5. Пресен плодов букет

Скъпи мъже, ако вашата любима не обича шоколад или е на диета, свеж букет от плодове е идеален подарък за нея. Той може да бъде поднесен в огромна кошница с портокали, ябълки, круши, киви, банани и манго. Можете лесно да направите своя собствена кошница с плодове или да си купите готова такава. Това е един от най-здравословните подаръци за Свети Валентин. Със сигурност ще бъдете по-оригинални от всякога!

6. Бижута

Дали ще изберете скъпо бижу от благороден материал или просто атрактивна бижутерия, този подарък винаги е подходящ и запомнящ се. Много мъже избират точно Свети Валентин, за да спечелят жената на живота си с дългоочаквания годежен пръстен. За някои може би това е изтъркано, но за други е романтичен жест, който никога няма да забравят.

Скъпи господа, надяваме се, че сме ви били полезни и ще изненадате дамата на сърцето си с интересен и нестандартен подарък. Но не забравяйте, че времето, което й отделяте, и вашето внимание и любов са най-ценният подарък, който можете да й предложите.