Когато магията си отиде, може да се окаже, че гледате пълната със съдове мивка и се чудите в какво точно сте се забъркали. Ако се чудите защо сте се омъжили за този мъж, погледнете този списък.

1. Защото не изглежда като Брат Пит

С времето той започва да изглежда все по-малко като мъжът от приказките, но осъзнавате, че бръчките около очите му са от всички хубави моменти, които сте споделили заедно.

2. Не изкарва милиони долари

Защото е решил, че предпочита да прекарва повече време с вас и децата, отколкото да преследва безсмислени повишения на работа. Работи усилено, но знае колко важно е семейството.

3. Не кара спортна кола

А неговата кола е стара и често мръсна, но пък имате ужасно много спомени от пътуванията ви с нея. И поне се радвате, че парното й работи.

4. Не се съгласява с вас за всичко

Понякога ви се струва, че спорите за глупости, но със сигурност го предпочитате пред скуката. По-добре да имаш до себе си човек с различна гледна точка, отколкото някой, който казва "Да, мило!" във всяка ситуация.

5. Не ви носи цветя всеки ден

И по-добре, защото това ще е доста скъпо и няма да има къде да ги слагате. За сметка на това ви помага с чиниите и хвърля боклука.

6. Не си прибира нещата

Вероятно мисли, че ще му е по-лесно да си намери ризата на пода, където я е хвърлил, отколкото в гардероба. Но може ризата да е хвърлена на пода, защото е бил твърде изморен от работа. Всеки предмет си има история. Помислете над нея.

7. Не е съвършен

Вие също не сте. Смисълът на живота е да се справяте заедно с трудностите и да се обичате въпреки несъвършенствата. Грешки винаги ще има, важното е да умеете да си прощавате.