Макар наименованието на тази зодия да идва от името на скрито в черупка животно, това изобщо не означава, че представителите й са срамежливи.

Раците са много трескави личности и веднъж привлечеш ли вниманието им, е въпрос на време да те уловят в щипките си.

Поемат всичко от живота на малки порции и първите признаци на „твърде много” ги изпраща директно обратно в безопасните предели на собствената им черупка.

Те обичат нещата да се случват по техния си начин и могат да бъдат малко егоистични, но никога не го правят съзнателно.

Мъжете представители на тази зодия имат заложено в себе си желанието за задомяване и създаване на семейство, но въпреки това около тях витае известна доза мистерия. Срещите с тях никога не са скучни. Ето няколко причини защо:

1. Възвръщат вярата ти в кавалерството

Елегантни и представителни, те са рицарите на бял кон, които те спасяват в беда. Ако току-що си приключила с много лоша връзка, възстановителният ти процес би бил най-добър в компанията на мъж от зодия Рак.

Обичат да показват, че са различни от бившия ти приятел, който те е наранил, като биха преобърнали света, за да ти го докажат.

Перченето пред жена, която харесват, е най-естественото нещо за Рака, но при появата на истински и по-задълбочени чувства, е възможно да забележиш, че леко се затварят в черупката си. Те или ще определят сами темпото, с което се движат или просто ще се оттеглят.

Жената трябва да е наистина на сто процента уверена, за да търпи странностите им. Те не искат да губят усещането си за свобода и в същото време се страхуват да поемат риска да изгубят някой, който означава много за тях.

2. Знаят какво искат

За разлика от представителите на останалите зодии, Раците не се натъкват случайно на ситуации, които включват любов и сексуални изживявания.

Те наблюдават набелязаната жертва известно време преди да предприемат каквото и да било и много от тях в крайна сметка се събират с жени, с които са се запознали чрез общ приятел или някаква съвместна активност, а не просто в бар. Винаги са готови за предизвикателство и никога не приемат отказа за окончателен.

Майстори са във флиртуването и често даряват и жени, към които нямат интерес, с твърде много внимание, което може да бъде подвеждащо. Просто са си такива.

Всеки от тях иска да бъде специален и единствен за някого и понякога малко се отнасят в този стремеж и се оказват такива за няколко жени едновременно. Това е залитането, в което се проявява егоистичната страна на Раците.

Жадуват за истинска близост и затова независимо колко телефонни номера имат в малкото си черно тефтерче, всичките им връзки са важни за тях.

3. Дълбоко в себе си са болезнено чувствителни

Черупките им са им полезни всеки път, когато имат чувството, че са били наръгани в сърцето от някого. Понякога за тях е ужасно трудно да се доверяват на хората.

Мъжете от тази зодия са много, а често дори прекалено чувствителни. Тестостеронът обаче им позволява да показват една твърде минимална порция от своята емоционалност.

В същото време благодарение на тази своя чувствителност карат половинката си да се чувства безкрайно обичана и именно така я задържат до себе си.

Дори когато прецакат нещо, умеят да заличат всичко чрез най-симпатичния възможен романтичен жест, който действа като автоматично натискане на бутона за моментално опростяване на прегрешението им.

4. Могат да печелят конкурси по мистериозност

Техен съзнателен избор е да изпъкват в тълпата. Обичат мистериозното във всичките му разновидности и форми.

Искат да бъдат някой, който всички считат за различен. Искат жените не просто да ги обичат, а да изпитват към тях най-дълбоки чувства.

Не се влюбват и разлюбват лесно, но когато открият правилния човек, това е очевидно за абсолютно всеки. Раците пазят забулен личния си живот и този воал може да накара жените в живота им да се чувстват все едно са попаднали в приказка.

5. Написали са книгата за харизмата

Във външния вид и цялостното излъчване на Рака има много гордост, заради която рядко остават незабелязани. Те поддържат зрителен контакт като общуват, а това е нещо, което повечето жени считат за адски привлекателно, защото ги кара да се чувстват желани.

Могат да омаят и най-непристъпните и няма как незабавно да не доловиш сексуалните нюанси в поведението им, дори и когато казват най-обикновени неща, като това да те помолят да им подадеш салфетка например.

6. Винаги е забавно с тях

Тяхната привлекателност все пак не се изчерпва само със сексуалното. Раците са забележителни също и в приятелството, като те на драго сърце го дават и на бившите си гаджета.

Те са любимия и най-добрия приятел, обединени в един човек. Много жени мечтаят да открият именно такъв партньор, така че Ракът е удар право в десетката.

Мъжете от тази зодия искат да бъдат твой приятел, личен асистент, партньор за чашката и всичко останало, от което се нуждаеш.

7. Семейството е най-важното нещо за тях

Ако някой от семейството им се нуждае от помощ, значи вече са на път към него. Раците са безкрайно лоялни и защитават своите, което прави много добро впечатление на жените. Те са типът мъже, които имат всичко необходимо за добри съпрузи.

Можеш да ги запознаеш с родителите си без да се притесняваш дори за секунда.

Връзката с Рак ще те накара да се почувстваш все едно си попаднала в любимата си романтична комедия, където всичките ти мечти стават реалност и на моменти ще се налага да разтъркваш очи, за да се увериш, че това не е сън.