През юли и август родното Черноморие и красивите плажове на съседна Гърция са наистина пренаселени. Затова ти предлагаме един по-различен начин да се насладиш на морето. Без значение дали вече си била на почивка и обмисляш втора или тепърва планираш ваканцията си, даваме ти 7 причини да се насладиш на релаксиращо късно море:

Наистина си почиваш

По време на сезона по морските курорти е изключително шумно и оживено. Баровете, дискотеките, подпийналите туристи навсякъде и пренаселените плажове правят почивката почти невъзможна. Ако наистина си решила да си починеш и да се отдадеш на релакс, късното море е точно за теб.

Времето е приятно

Обикновено в края на юли и до средата на август жегите са наистина непоносими, а жаркото слънце нанася сериозни и трайни вреди върху кожата ти. За разлика от този период, в края на сезона температурите са поносими, а хващането на здравословен и дълготраен тен никак не е трудно.

Няма толкова трафик

В разгара на сезона и особено през уикендите, пътищата към родното Черноморие и към Гърция са ужасно натоварени. С късно море ще си осигуриш по-лек път и по-бързо стигане и така ще си спестиш много нерви, което си е предпоставка за чудесно изкарване в първия ден от почивката.

По-романтично е

По-спокойната атмосфера ще повлияе благоприятно и на романтичното настроение. Лекият морски бриз, шумът на вълните, нежните слънчеви лъчи и времето, прекарано заедно с любимия човек, прави почивката на море в края на сезона отпускаща и здравословна за връзката ви.

По-лесно е да си вземеш отпуска

През юли и август почти всички колеги излизат в отпуск и работата върви трудно. Съобразяването с ваканцията на всички в офиса е трудно и обикновено е начало на ненужни спорове. Но в края на август и началото на септември по-малко хора се възползват от отпуск и така безпроблемно ще можеш да плануваш отпуската си точно тогава.

По-лесно ще си намериш хотел

Можеш да избираш сред разнообразни морски дестинации – родното Черноморие, гръцките острови и полуострови, а свободните места в хотелите и къщите за гости са значително повече.

По-евтино е

В края на сезона цените са по-добри, а отстъпките са наистина големи. Всички предложения с над 60% отстъпка за твоята перфектна почивка можеш да намериш на VsichkiOferti.bg.

Лесно е, влез в секция „Море 2015“ на VsichkiOferti.bg, въведи периода на отпуската си, вида настаняване, желаната дестинация и избери най-подходящата почивка за теб и любимите ти хора.