Ако някога сте се замисляли дали той ви изневерява, ви предоставяме 7 вида поведения, за които трябва да внимавате.

Всичко му е скрито

1. Онлайн тайни

Ако сте заедно от цяла година и профилът му в социалните мрежи и имейлът му са нещо, което е забранено за вас, вероятно има за какво да се безпокоите. Защо ви няма доверие да видите тези неща?

2. Пази си телефона

Ако сте на вечеря, а той постоянно си взима телефона със себе си и не ви дава да го пипате, е добре да се запитате защо го прави. Крие ли нещо?

3. Говори тайно

Не всяко обаждане изисква усамотение. Има обаждания, които може да са по работа и да изискват спокойствие, но не всички са такива. Защо му е необходимо да се крие за да говори с някой "приятел"?

Странно поведение

4. Няма нормално работно време

Няма работа, която да е с толкова непостоянно работно време, че да не може изобщо да говори за това. Ако дори не знаете къде точно е офисът му, това е проблем.

5. Стари гаджета

Ако не иска да се отърве от снимките и номерата на старите си гаджета, това е много сериозен проблем. Няма причина, поради която да държиш спомени от предишната си връзка.

Изолира ви

6. Контрол

Опитва ли се да говори зле за приятелите и роднините ви? Ако нямате хора, които да ви подкрепят, ще ви е много по-трудно да се изправите пред него. Може да си мисли, че няма да го напуснете никога, ако няма при кого да отидете за подкрепа.

7. Нарича ви луда

Когато подозирате нещо, се опитва да ви изкара луда, че се съмнявате в подобни неща. Започвате да се питате дали наистина не е така.

 

Ако забележите някои от тези признаци, е добре да помислите добре по въпроса. Може да са знак, че пази тайни от вас.