Живеем в свят, пълен с клишета и стереотипи, особено на тема секс. Хората започват да приемат най-естественото нещо в природата като парад на суетата и оттам се пораждат разни безумни критерии за това кое е истински възбуждащо и кое не е в отсрещния пол. В общата какафония, ние жените сме склонни да си внушаваме, че мъжете харесват и искат неща, които реално са по-скоро нелепи, отколкото секси.

Ето 7 от тях:

Супер разкрепостено поведение

Сигурно е страхотно да говориш открито за секс, но едва ли това каква акробатка в леглото си трябва да е първото нещо, което човекът отсреща научава за теб. Да обясняваш колко си широкоскроена, разкрепостена, отворена и без задръжки или направо да започнеш да се наливаш с водки и да присядаш в скута на мъжа срещу теб, още преди да те е целунал, разкрива по-скоро тежки комплекси и отчаяние, отколкото необуздан сексапил.

Един тон парфюм

Хубаво е да миришеш добре, но е хубаво и другите наоколо да имат шанса да дишат. В стремежа си да бъдеш мега неустоима понякога прекаляваш и се стига до ужасния момент, в който той иска да целуне врата ти, а всъщност облизва остатъци от спирт с есенция. "Мнооого" секси… Сигурно е клише, но тялото ти само знае как да привлече мъжкия пол и без да се къпеш в изкуствени аромати. Ако наистина те желае, ще те надуши всякак. Природа.

Безпомощен вид

Навярно е истина, че поведението на малко момиченце, което има нужда да бъде закриляно, буди разни мачовски рефлекси у мъжете, но до един момент. Едно е да му покажеш, че той е силният или да го накараш в някаква ситуация да се почувства като супергерой, който побеждава злото. Но съвсем друго е да го раздаваш неспособна, неадекватна и крайно неориентирана непрекъснато. Запомни - това е дразнещо и отблъскващо. И сама можеш да си смениш крушката, не се прави.

Порно хватки

Дорбе, всички гледаме порно, особено мъжете, но това да копираш заучени от секс клипчета маниери в леглото е доста жалко. За теб, за него, за хубавото време, което иначе можете да прекарате заедно. Просто защото си личи кога се преструваш и кога си истинска. Особено ако си лягаш с мъж, а не с някакъв тийнейджър, чийто представи за секса се базират само на порното. И това да се крещи като при заколение не буди чак такъв възторг у мъжете. Понякога е точно обратното.

25 сантиметрови токчета

Ако можеш да ходиш на тях – идеално. Лошото обаче е, че непрекъснато ставаме свидетели на тъжни дефилета из улиците на града, в които безпомощни жени водят обречена битка с неудобните си обувки, в която именно вторите побеждават. То е едно криволичене, дупене, приклякане, почивки, задъхване… Нима има нужда от всичко това? Високите обувки са за жени в автомобили. А не за ходене по улиците. Особено по българските улици. А да се чувстваш добре и комфортно в кожата/ дрехите си, ще изглеждаш далеч по-секси.

Ядене на банани/ близане на сладоледи

Мацките от рекламите на сладолед, които събират погледите на всички, страстно отхапавайки твърдо шоколадово парченце с влажни устни, изглеждат супер, но все пак те са модели, да не забравяме това. Всички други обикновени момичета не изглеждаме така, когато се храним. Може би всякакви храни, препращащи като форма към фалическото будят известно любопитство, но еротичното им консумиране би събудило у наблюдателя по-скоро смях, отколкото дива страст.

Дъкфейс

Нищо ново под слънцето, макар че, нека бъдем благодарни на факта, че дъкфейсът все още не е станал толкова секси, колкто милионите му фенки по света си мислят, изпълнявайки го ден след ден в селфи след селфи. Може би би било прекрасно следващия път да опиташ просто да се усмихнеш. Ето това е наистина секси! Особено, ако е естествено. Неслучайно цялата световна литература възпява векове наред именно усмивката, а не дъкфейса. Хората открай време са установили кое е красиво и кое не. Няма нужда да откирваме топлата вода, нали...