Флиртът е нещо естествено, макар че за много жени е твърде объркващ. Истината е, че няма по-добър начин да привлечете вниманието на един мъж от безобидните закачки. 




Екипът на Dama.bg ще ви разкрие тайните на флирта, които ще ви помогнат да преодолеете задръжките и притесненията си. Първата стъпка към това е да спрете да се тревожите за мнението на другите. Живейте за себе си, а не за мнението на съседката. Втората стъпка е да осъзнаете своята сексуалност и привлекателност и на трето място - да бъдете различни провокативни. 
 
Ето и кои са тайните на флирта:
 
Контакт с очи
Игривият поглед е сигурен начин да убедите един мъж, че няма да сгреши, ако ви заговори. Погледнете го за няколко секунди, усмихнете се и сведете свенливо поглед. Само не прекалявайте със зрителния контакт, за да не го притесните и да не изглеждате отчаяни. Когато се запознаете, не се срамувайте да го гледате в очите. 
 
Чувство за хумор
Нищо не привлича така силно мъжете, както усмихнатата и забавна жена. Покажете чувство за хумор и го накарайте да се усмихва. Искрената усмивка е най-силното оръжие на дамите в съблазняването. По този начин показвате, че се чувствате добре в кожата си, самоуверени сте и доволни от живота. Няма мъж, който да устои на красивата усмивка, която обещава толкова много...
 
Отстояване на позицията
Привлекли сте вниманието му, сега остава да го задържите. Освен че е добре да бъдете оригинални и духовити, препоръчително е и да не се съгласявате за всяко нещо с него. Знаем, че искате да се харесате, но ако нямате мнение и позиция, бързо ще му омръзнете. Проучванията показват, че мъжете не харесват жените, които се съгласяват с тях за всичко, защото ги намират за твърде скучни. Не казваме, че трябва да спорите и да налагате мнението си, а просто елегантно да отстоявате принципите и позицията си. 
 
Езикът на тялото
Ако искате да изглеждате самоуверени и секси, трябва да се чувствате така. Не позволявайте на комплексите да развалят момента. Повтаряйте си, че изглеждате добре, че сте привлекателни за мъжете и те не могат да ви устоят. Чрез езика на тялото покажете, че имате високо мнение за себе си, обичате се и заслужавате да бъдете обичани. Кръстосайте крака, но никога не кръстосвайте ръцете си. Не е добра идея и неволно да се опипвате, да си оправяте сутиена и полата, да си играете с украшенията по себе си. Всичко това показва нервност и притеснение дали ще му се харесате. Бъдете естествени, това е най-важното правило. 
 
Слушайте
Може и да не ви звучи секси, но внимателното слушане е част от флирта. Така показвате, че сте заинтригувани. Ако гледате разсеяно и не можете да се съсредоточите в разговора, докато той ви разказва нещо важно за себе си, едва ли ще направите добро впечатление. В случай, че той е сериозен и разказва нещо задълбочено, не се шегувайте. Мъжете обичат да са център на вниманието, не го забравяйте! 
 
Докосване
Най-сигурният начин да стопите ледовете е да го докоснете по гърба или ръката по време на разговора. Така изграждате физическа връзка и увеличавате интимността помежду ви. Разбира се, не бива и да прекалявате, за да не оставите погрешно впечатление. 
 
Продължение
Ако целта ви е само да пофлиртувате и да си повдигнете настроението, не обещавайте нищо повече на мъжа срещу вас. В случай че го харесвате и искате да се срещнете отново, не се притеснявайте да му го намекнете, да му поискате телефона и дори да му определите втора среща. Не е задължително мъжът да направи първата крачка и съвсем не е неловко вие да поемете инициативата.