Какви са съвременните методи да опознаем нов партньор? Разбира се, че първото действие, е да разгледаме профила му в социалните мрежи.

Може и да ти се струва странно, но е факт, че можеш да разбереш доста за характера и мисленето на даден човек, когато се разровиш в профила му. Ето защо в Dama.bg ще откриеш списък с най-дразнещите мъжки навици в социалните мрежи.

Харесва снимките ти, но не отговаря на съобщенията ти

Поглеждаш нетърпеливо телефона на всеки 2 минути, за да се увериш, че той все още не ти е писал или пък още не е отговорил на съобщението ти. А след това виждаш, че той харесва снимките ти, което означава, че е видял и съобщението ти. Защо го прави?

Хаштаг, след хаштаг, след хаштаг

Да, всички знаем колко готино е да напишеш пост, в който да сложиш хаштаг пред някоя дума. Но необходимо ли е това да се случва на всяка една дума? Ако мъжът прекалява с употребата им, със сигурност ни действа много дразнещо, защото показва, че се престарава.

Всички снимки са само негови

Разбира се, нямаме нищо против селфи манията. Но ако последните 20 снимки на профила му са само негови и са направени през последните 2 дни, то трябва да имаш предвид, че си имаш работа с доста самовлюбен мъжки екземпляр.

Можеш да последиш как е минал денят му

Хубаво е да споделяме важни моменти в социалните мрежи, но това в никакъв случай не означава, че трябва да споделяме всичко. Ако мъжът публикува снимки на закуската, обяда, кафето, фитнеса, вечерята и киното, май е пристрастен към интернет публичността.

Харесва снимки на други момичета

В никакъв случай не искаме да прозвучим като пуритани, които смятат, че партньорът ти няма как да забележи, когато покрай него мине красива жена. Но нужно ли е непрестанно да го показва? Харесвайки сексапилните чужди снимки, изпраща грешно послание, което гласи: “Да, имам връзка, но съм отворени и за нови изживявания.

Не публикува снимки с теб

Знаеш, че е обсебен от социалните мрежи и в никакъв случай не може да се каже, че се притеснява да публикува снимки. Но когато го попиташ защо не публикува снимки, на която сте двамата, става някак отбранителен. Дали не иска да скрие от останалия свят, че е във връзка?

Използва филтри

Филтрите са хубаво нещо, но не и на всяка снимка. Може би и ти се питаш защо не остави дори една снимка по начина, по който изглежда действително. Има красоти, които никой филтър не е способен да предаде.