Да си спомним за бившите си гаджета, които всъщност предпочитаме да не помним.

1. Момчето, с което не си скъсала, защото си учила в едно училище и си знаела, че е щяло да бъде много неловко. От една страна не си искала да бъдеш с него повече, но дълго време си се примирявала, за да не те зяпа сърдито из коридорите.

2. Момчето, което се е наричал DJ и е намирал това за готино, макар способностите му като DJ да са били подредбата на песни в mp3 плейъра му.

3. Момчето, чиято идея за среща е било това да пиете бира и да гледате тъпи филми, които харесват само на него. Не, че има нещо лошо в това, но понякога един мъж трябва да заведе на вечеря.

4. Момчето, което е крайно запалено по поезия и търси смисъла на живота. То вероятно е кръстило кучето си на някой любим поет и те е отегчавало до такава степен, че е трябвало да прекаляваш с кафетата.

5. Момчето, което не прилага орална любов, защото било гнусно и не му харесвало. Истината е, че е прекалено голям егоист, но ти е отнело време да го разбереш.

6. Момчето, на което му е пукало повече за приятелите му, отколкото за теб. Винаги е избирал тях пред теб и вероятно, когато си скъсала с него чрез смс, дори не ти е отговорил, защото е гледал мач или нещо от сорта.

7. Момчето, което става само за едно нещо. Макар първите шест месеца да е било забавно, но после просто ти е писнало, защото дори не сте умеели да говорите един с друг.

8. Момчето, което всичките ти приятели са обожавали, но те е отегчавало до смърт. Бил ли е добро гадже? Да. Имало ли е и капка страст в отношенията ви? Не. Доскучава ти дори, когато се сетиш за него, но се надявате някъде там да бъде щастлив.