Много дами се притесняват да задават интимни въпроси на половинките си. Те пък от своя страна не намират за нужно да коментират подробности от физиологията си и тук се получава разминаване. Ето как да подобриш сексуалния си живот!

 

  1. Преждевременната еякулация не е проблем, с който не можете да се преборите заедно. В този важен момент всичко е в твоите ръце. Може да промениш темпото, да смените позата, да забавиш сексуалната си активност, за да удължите сексуалния акт. Ако го наблюдаваш, ще разбереш кога е на ръба. В този момент изчакай със стимулирането на горещите му зони.

  2. Не ти се вярва, че той може да свършва, без да еякулира?! В действителност, това е напълно възможно и не са малко мъжете, които практикуват множествените оргазми. Това, разбира се, изисква време и тренировки от страна на мъжете.

  3. Той не е секс машина и се нуждае от възстановяване преди втория рунд. Понякога на теб ти се иска да повторите непосредствено след първия път, но неговата мъжественост иска кратка почивка. Колко му е нужно, за да получи ерекция отново, зависи от него. При всеки мъж това е различно.

  4. Сутрешната ерекция е нещо съвсем нормално. Това при всички положения не бива да те тревожи. Не е лоша идея да се възползваш от ситуацията!

  5. При орална любов се концентрирай върху главичката, ако искаш да му доставиш удоволствие на макс. Не бъди пестелива на ласки, това ще му хареса!

  6. Липсата на ерекция не означава, че ти е изневерил или че не те харесва вече. Възможно е да има здравословни проблеми, на които трябва да обърне внимание. В повечето случаи правилното лечение отстранява проблема. 

  7. Скромният размер не означава скромни възможности в леглото. Не се разочаровай, ако новият ти приятел не е особено надарен. Той вероятно компенсира това с добра техника и ентусиазъм, което е достатъчно за добър секс.

  8. Той иска и ти да поемаш инициативата от време на време. За него е важно да знае, че го желаеш също толкова, колкото и той теб. Не чакай той да ти покаже сексуалното си желание, вземи нещата в свои ръце и му дай това, което иска.