Понякога на съвременните момичета им се струва, че джентълмените съществуват само в книгите и филмите, но ние искаме да те уверим, че това изобщо не е вярно. Около нас все още има много мъже, които могат с гордост да се нарекат джентълмени.

Тези мъже с добри обноски са днешните герои, които могат да разтопят всяко женско сърце. Днес сме решили да разгледаме 8 джентълменски постъпки, които биха превърнали всеки в Чаровния принц. Може би този списък ще ти помогне да осъзнаеш, че излизаш с мъж от висока класа, или пък ще даде няколко ценни насоки на всички мъже:

1. Отварянето на вратата

Всеки мъж, който не го мързи да излезе от колата, за да отвори вратата на дамата си, заслужава нашето уважение, защото наистина е внимателен и добре възпитан. За такива мъже е много важно да знаят, че дамата до него се чувства удобно. Всяко момиче би оценило този жест, дори да изглежда незначителен в началото.

2. Пази последната хапка за теб

Всички сме чували, че любовта на мъжа минава през стомаха. Независимо колко изтъркано ни звучи, наистина е вярно. Затова, ако един мъж сподели с теб обяда си, предостави ти последната хапка или последното парче пица, значи наистина те обича.

3. Прекарва време със семейството ти

Ако един мъж се интересува искрено от бебешките ти снимки, от забавни истории с роднините ти или е избрал да прекара повече време със семейството ти, вместо да играе футбол с колегите си през уикенда, значи можеш да си сигурна, че той е мъж мечта. Малките мили жестове към роднините ти показват, че той наистина цени теб и семейството ти и осъзнава, че най-важното нещо на света е... семейството! 

4. Представя те на всички

Един истински джентълмен знае, че ако не представи дамата си на приятеля или познатия, който случайно е срещнал на улицата, това ще я накара да се почувства нежелана и ще я направи несигурна. Един съобразителен мъж не би позволил това да се случи и освен това не се притеснява да представи любимата си пред приятелите си.

5. Носи ти подаръци без причина

Днешните принцове не се нуждаят от специални поводи, за да зарадват любимата си с букет цветя или малки подаръци. Няма нищо по-мило от това любимият да ти донесе цветя неочаквано, защото на път за къщи е видял този прекрасен букет и веднага се е сетил за теб.

6. Винаги те защитава

Не всяко момиче ще забележи този малък жест, но когато един мъж иска да предпази любимата си, той върви от външната страна на тротоара, за да е подготвен за всякакви ситуации. Или винаги я изпраща до входната врата и търпеливо чака да влезе на сигурно място. Това се казва мъж!

7. Целува те по челото

Според експертите тези невинни целувки, изпълнени с много обич, показват истинско привличане и привързаност. Освен това тези целувки са едни от най-милите.

8. Помага ти да си облечеш палтото

Разбира се, че всяка жена може да си облече палтото и сама, но тук не става въпрос за възможност и умения. Един добре възпитан мъж винаги ще ти предложи помощта си или ще ти даде своето яке в студените нощи.