Трудно е да се признае, че връзката ви е приключила, като също така е напълно вероятно да останете в нея, за да не нараните половинката си. Ако не сте доволни от партньора си или ако той не е щастлив с вас, раздялата може да бъде единственият интелигентен вариант. Няма смисъл да стоим в една връзка, която няма бъдеще. Просто си губим времето и нервите.

Представяме ви 8 знака, по които да разберете дали връзката ви е приключила.

1. Той не ви се обажда повече
В началото на връзката ви, вашият партньор използва, всякакъв претекст за да ви се обади няколко пъти на ден. Той ви изпраща романтични съобщения и цветя. Сега, той е твърде зает, за да ви се обади или да ви пише смс-и. Когато му се обадите, той не разполага с време да ви каже колко му липсвате. Това е сигурен знак, че не се интересува вече от вас.

2. Вие не се интересувате от него
Ако не искате да прекарате времето си със своя партньор и сте спрели да обичате шегите и целувките му е по-добре вашият партньор да знае, че искате да прекратите връзката ви. Той има право да го разбере. Ако мислите за среща с друг човек, докато правите секс с партньора си, какво чакате? Не губете своето и неговото време. Почтеността и честността са тези неща, които никога не трябва да забравяте, без значение какво изпитвате.

3. Няма за какво да си говорите
Помните ли, когато за първи път започна връзката ви, бихте могли да говорите цяла нощ без никакви неудобни мълчания. Сега, не е нужно да си говорите. Прекарвате много време в караници за дреболии и рядко говорите за любовта, бъдещото си семейство и децата. Ако не знаете как да започнете разговор с партньора си или той не иска да говори с вас, защото винаги е зает, това е червен флаг.

4. Не излизате
Спомняте ли си последния път, когато вие и вашият партньор отидохте на среща? Ако не можете да си спомните, това е лош знак. Романтичните вечери са от съществено значение в една силна и здрава връзка. Ако партньорът ви спира да ви изненадва с романтични вечери, вечерни разходки или романтични пътувания, може би е време да проведете сериозен разговор с него.

5. Той винаги е зает
Има моменти, когато партньорът ви може да е супер зает и не трябва да го смущавате. Все пак, ако той е винаги ангажиран, това е просто готово извинение. По-лесно е да се каже, "Аз съм зает", отколкото да прекара целия ден и вечерта с човек, когото не обича вече. Разберете дали вашият мъж е много зает или това е просто претекст, това не е трудно да се провери.

6. Той забравя всички специални поводи
Ако партньорът ви забравя рождения ви ден, това не е много приятно. Разбира се, не е задължително да очаквате скъпи подаръци и голям букет цветя. Очаквате партньора ви да ви покаже колко много ви обича и се грижи за вас. Ако той забравя всички специални поводи, включително вашия рожден ден, него вероятно не го е грижа вече за вас.

7. Не можете да спрете да се карате
Няма съвършена връзка, но постоянната война не е здравословна. Добре е да спорите от време на време, но когато вие и вашият партньор го правите всеки час, то това е сигурен знак да кажете сбогом на вашата връзка или да намерите интелигентни начини да спре постоянната война помежду ви. Разберете причината за вашите битки: пари, жени, приятели или работа.

8. Той говори много за жена приятелка
Ако партньорът ви има жени приятели, това не е толкова лошо, колкото си мислите. Ако той говори за тях през целия ден, е време да разберете повече за неговата приятелка. Най-лошото е, когато той обърква името ви и ви призовава с чуждо.

Понякога раздялата е спасението. Ако обичате партньора си, но той не ви обича, тогава е трудно да се сложи край на връзката ви, но колкото по-бързо можете да го направите, толкова по-добре за вас.Ако не го обичате, но знаете, че той ви обича, най-вероятно не искате да нараните чувствата му, но да го лъжете, не е изход.

Чувствате ли, че връзката ви е приключила? Как смятате да подходите?