Представяме ви 8-те вида поведения, които жените мразят изключително много.

1. Обсебващите

Някои мъже си мислят, че жените са собственост. Искат да контролират всичко около живота им, макар всъщност да нямат право на подобни неща.

2. Мърлявите

Мъжете, които не се поддържат и им липсва добра хигиена, са отблъскващи.

3. Тези, които не са чувствителни

Жените са по-сантиментални от мъжете. Разликата в половете понякога кара мъжете да си мислят, че жените драматизират твърде много. Когато мъжете пренебрегват емоциите на жената, тя чувства, че не я уважават.

4. Киселяците

Мъжете, които постоянно се оплакват от нещо, не са забавни, а груби и често единаци. Винаги виждат негативната страна на нещата и никога не са доволни. Всеки опит да им помогнете да са по-позитивни е напразен. Те знаят само как да критикуват всичко и всеки - нищо не им е достатъчно.

5. Тези, които не си държат на обещанията

Мъже, които не си държат на думата, обикновено поставят собствените си интереси пред тези на жена си на семейството си. Никога не си изпълняват обещанията.

6. Мотаещите се

Някои мъже винаги отлагат работата и никога не помагат с домакинството. Никога не са на разположение за неща свързани с дома.

7. Егоцентриците

Те си мислят, че светът се върти около тях. Обичат да са център на внимание и мислят, че жена им трябва да им служи. Не приемат критика и винаги са прави. Тези характеристики неизбежно ще накарат жената да се чувства унизена и нещастна.

8. Флиртаджиите

Това е най-голямото оплакване на жените. Тези мъже обожават да флиртуват, което е изключително дразнещо, защото събужда съмнения за изневяра.


Нещата, които ни дразнят един в друг, сериозно могат да застрашат връзката ни. В крайна сметка, за да бъде щастлива една двойка, се изисква и двамата да полагат усилия.