Обръщаме твърде голямо внимание на дамската чанта, но не и на съдържанието й, а на това колко би си отивала с ботушките в шкафа или с обувките на ток от магазина. В действителност дамската чанта е необходимост, която всяка жена трябва винаги да държи близо до себе си.

Какво винаги трябва да имате в нея, ще разберете след като прочетете тази статия.
  1. Балсам за устни - Ветровито е, а устните ти са чувствителни, не се чуди, а бързо сложи балсам за устни в дамската си чанта. Където и да си, можеш да отвъртиш малката капачка и да запазиш устните нежни.



  2. Крем за ръце - Защо не предпазиш и ръцете? Те правят толкова много за теб, върни жеста. Кремът е задължителен, ако кожата ти е суха. Избери любимия си аромат и те уверявам, че започнеш ли да го използваш, ще развърташ капачката му постоянно. 



  3. Тоалетна вода - Приятно е да знаеш, че си успяла да задържиш аромата на парфюма по себе си през целия ден. Как би го постигнала, ако не носиш тоалетна вода в своята чанта?



  4. Дъвки - След вкусен обяд или ароматна чаша кафе, приятният дъх винаги ти маха за сбогом, помогни му да остане с пакетче ментови дъвки.



  5. Очна линия или молив за очи - Рано или късно гримът ти ще започне да се разваля и тъй като не можеш да побереш цялата си козметика в една дамска чанта, то очната линия е достатъчна, за да спаси положението... както винаги.



  6. Огледало - Най-важното в една женска чанта, това е огледалото. Трябва да знаеш как изглеждаш по всяко време на деня. Ами, ако имаш храна по зъбите или спиралата ти се е размазала? 



  7. Портмоне - Носи го в тайния си джоб, за да си сигурна, че няма да се разделиш с него преди края на деня. В него са парите ти, а именно те те карат да се чувстваш независима жена.



  8. Телефон - Това е връзката ти с близките ти хора и със света, не я губи!