Всеки ден хиляди мъже, пък и дами, си блъскат главата над въпроса “Какво всъщност искат жените?”. От Dama.bg сме ви подготвили няколко конкретни отговора, които ще ви улеснят при търсенето на подаръци за идните празници.

Идеите, които ще ви дадем, са подходящи за дами с различни интереси, така че със сигурност ще можете да подберете нещо подходящо за любимите жени в живота ви.

Ето какво можете да сложите под елхата тази година:

Eлегантен аксесоар от Totally Erected Store

Казват, че чантите са като приятелките, винаги имаш нужда от още. Уверяваме ви, че всяка дама би желала да има в гардероба си "приятелка" като чантата на JACKY & CELINE, която подбрахме за вас. Тя е идеалното допълнение към всеки тоалет и може чудесно да "акомпанира" на малката черна рокля, която всяка от нас има в гардероба си.

Нежен дамски аромат 

Olympea e новият парфюм на легендарния Paco Rabanne, който дебютира на пазара тази година. Olympea е предназначен за модерната Клеопатра, тя е силна, чувствена и много успешна. Ароматът е богат и цветен, но същевременно мек и успокояващ, смесица от връхни нотки свежа мандарина с пръски жасминова вода и топъл цвят джинджифил. В сърцето откриваме подсолена ванилия, така че това е идеален подарък за почитателките на нежното й ухание.

Телефонът, за който всяка дама мечтае


iPhone всъщност е преживяване, той е интуитивен, изключително удобен и може да се превърне в аксесоар, който всяка дама би могла да "преоблече" спрямо настроението или тоалета си. Телефонът всъщност е най-добрият и близък приятел в живота на една съвременна жена - той пази нейните тайни, осведомява я за всички любопитни новости, свързва я с любимите й хора. iPhone е всичко това, с щипка уникалност и незаменимост.

* Специално за празниците iStyle предлага iPhone 6s или iPhone 6s Plus с подарък аксесоар - калъф или фолио по избор.

**Съветваме ви да се спрете на цвят Gold или Rose Gold.

Приказен сън в мекота 

Качественият сън е ключът към красотата и щастието на всяка дама. Дарете жените във вашия живот със спокойствие и наслада. Топ матракът ТЕД, който подбрахме за вас, следва извивките на тялото, което го прави изключително удобен. Калъфът му може да бъде изработен, според вашите предпочитания: от органик, кашмир или орнаментиран плетен текстил.

*Луксозният топ матрак Тед се предлага с коледна отстъпка от 30%. Подробности можете да научите тук

Завивки за принцеса 

Удобните и нежни завивки, които галят кожата, са винаги добра идея за подарък. Подберете ги за дами, които обичат домашния уют и чудесния сън. Спалните комплекти на ТЕД са изработени от фин памучен плат, който е деликатен към кожата и създава усещане за мекота. Разнообразието от цветове ще ви даде възможността да подберете точния десен за интериора на вашата дама.

*Неустоимите спални комплекти на ТЕД се предлагат със специална коледна отстъпка от 55 %. Подробности разберете тук 

Коледна чантичка за цялостна грижа

Не съществува дама, която да не обожава разкрасителните продукти. Нашето предложение е специално селектирана коледна чантичка, която съдържа продукти за цялостна грижа. В нея жената, която искате да зарадвате, ще открие шампоан Schauma Keratin Strong с 2 пъти по-концентриран кератин, той подсилва структурата на косъма и възстановява в дълбочина, крем-душгел Fa Йогурт Ванилия и Мед, който съчетава нежна грижа с изключителна свежест, антиперспирант Fa Floral теменужка и орхидея с уникална формула с освобождаване на аромата през целия ден и рол-он Fa Floral теменужка и орхидея за максимална свежест и аромат.

За копринени коси

Schwarzkopf Essence ULTÎME e нова линия за удивително блестяща коса, създадена в тясно сътрудничество с вечно красивата Клаудия Шифър. Приятната кремообразна консистенция обгръща всеки косъм и го глези с подхранващи съставки. Schwarzkopf Essence ULTÎME работи във всички насоки върху структурата на косъма: възстановява клетките му и възвръща естествената еластичност. Подарете на жените в живота си мека, жива и красива коса като на топ модел. 

Тази Коледа подарете здраве! 

 

Следващото ни предложение е универсален подарък за всеки ваш близък. Дали това е вашата сестра, майка или дори майката на вашия партньор. Нутрибулет е хранителен екстрактор, който взема най-доброто от храните, смила ги до хомогенност и запазва всички хранителни вещества, ценни витамини и минерали, които са във всяка една глътка Нутрибомба. Подържа имунната система и детоксикира! Бързо и лесно може да приготви сок, смути, песто, маслинова паста, смес за палачинки и още много други.

*Сега може да подарите Нутрибулет от лимитирана коледна серия в празничен червен цвят!

Специален комплект от любимия сайт на всяка Дама

Ако дамата, за която търсите подарък обича летните приключения, имаме подходящ подарък за нея. Подарете й спомен за лятото чрез специалния Dama.bg комплект. Кърпата на Dama.bg е стилна и мека, а фината й плюшена материя нежно гали кожата под слънчевите лъчи. Благодарение на модерния й розов цвят и незабравим цитат на Коко Шанел, никоя дама няма да остане незабелязана на плажа!

Другата част от комплекта – закачалката за чанта е изключително стилен и практичен аксесоар, който разрешава досадните проблеми с чантата в моментите, когато просто няма къде да бъде поставена. Чрез държачът, най-необходимите принадлежности са на сантиметри от дамата без да се налага да я държи през цялото време.

Празниците са чудесен повод да отделите специално време за близките си, дарете ги с чаша удоволствие под формата на топло какао, изгледайте заедно някой забавен коледен филм и не забравяйте да им се усмихвате топло, така подаръците под елхата ще бъдат още по-хубави и значими. 

Още много подаръци за любимите ви жени можете да откриете в секцията "Подаръци за нея" на VsichkiOferti.bg

Нашите предложения за подаръци за мъже можете да откриете в Пътеводителя ни за дами тук