Не всички мъже искат да получат своето и да заспят. За някои мъже е наистина важно да ви е приятно и да получите оргазъм. Ето осем причини за това.

1. Това е доказателство за мъжеството му. Ако не получите оргазъм, значи не ни бива в секса. Затова за един истински мъж е изключително важно да накара жената да свърши.

2. Забавно е. Сексът е забавно занимание. Ако не беше така, изобщо нямаше да се занимаваме толкова много да го търсим.

3. Означава, че най-накрая ние може да свършим. Първо дамите, така е кавалерско. Щом получите оргазъм, можем да спрем да мислим за футбол.

4. Не можете да ни натяквате, че сме ви длъжници. Не е хубаво човек да е длъжник. Това важи както за пари, така и за оргазми. Ако не сте свършили, ще можете да използвате това срещу нас в някой следващ скандал.

5. Просто сме джентълмени и вярваме, че така е редно.

6. Прави ви щастливи. Обичаме да знаем, че сме ви направили щастливи. Кой мъж иска да лежи до жена, която е намусена и сърдита?

7. Пъшкането е секси, но истинският оргазъм е в пъти по-секси. Женското пъшкане си е комплимент по време на секса, но звуците от оргазма... това вече са почти аплодисменти.

8. Понякога се опитваме да ви накараме да свършите колкото се може повече пъти. За нас всичко е състезание, иначе няма да е забавно. Просто искаме да бъдем най-добрите.