Има моменти, в които, каквото и да чуеш от майка ти, отговорът винаги е "Охх, вече не съм малка!" или "Ти нищо не разбираш". След време осъзнаваш, че тя много добре е знаела какво говори. Ето 8 неща за любовта и срещите, за които майка ти е била абсолютно права.


1. "Прекалено си млада за връзка" - Когато си млада, много ти се иска да пораснеш, да си хванеш гадже и да си влюбена. Сега, когато си с известен стаж във връзките и започваш да се уморяваш от любовни драми, се сещаш за този майчин съвет и желанието му да те предпази колкото се може по-дълго от това.
 
2. "Той не е добър за теб!" - Да не би с онова гадже с лошото държание и гръндж прическа да заживяхте щастливо до края на дните си? Не, разбира се! Защото той беше идиот. Защо не послуша майка си?
 
3. "Не обръщай внимание на това какво мислят хората" - Майка ти е била права за това, да не се правиш на "готина", за да се харесаш на някого. Онова момче, което харесваше в гимназията, но всички му се подиграваха, сега е преуспял и красив мъж. Иска ти се да беше постъпила по друг начин, нали?
 
4. "Не можеш да промениш един мъж" - Тайничко си мислеше, че можеш да си тази, която да промени онова гадже с лошото държание и гръндж прическа и да го превърне в сладък и мил младеж, който подарява цветя. Е, тя пък знаеше, че си в голяма грешка и той ще си остане винаги такъв.
 
5. "Бъди търпелива - точният за теб е някъде там" - Всеки път, когато те зарежат и се обадиш на майка си през сълзи, тя винаги ти казва "Не се бой, накрая всичко ще се нареди". Дори в момента да си по средата на любовна катастрофа или отново зарязана, това действа успокояващо.
 
6. "Научи се да се грижиш за себе си, преди да започнеш да се грижиш за някой друг" - Майка ти те е научила да се грижиш за себе си и да се справяш с трудностите, без да разчиташ на мъж. А това ти дава свободата да си с някого не защото имаш нужда от него, а защото искаш. Изпрати й голяяяяям букет в знак на благодарност.
 
7. "Ако обичаш някого - пусни го" - Е, това е един доста добър съвет. Спестява унижението, което предизвикват драматичните сцени тип "не мога да живея без теб", и запазва достойнството ти.
 
8. "Ти си перфектна точно такава, каквато си" - Това не е съвсем така, естествено, никой не е перфектен. Но не е ли прекрасно, че тя те обича точно такава, каквато си, и те е научила да обичаш себе си, със своите силни и слаби страни, за да откриеш един ден някой, който също да ги обича такива.