Всяка нова година започваме да правим плановете си за предстоящите 365 дни, като се стремим идеите, които ни идват да подобрят начина ни на живот:

 

- да съм по-организиран;
- да започна диета;
- да започна да спортувам.

Тази година е годината на големите обещания, големите планове, големите мечти. За това не се притеснявайте да се отдадете на големите планове и естествено големите усилия за осъществяването им. 

Никой никога обаче, не прави опити за подобрение на сексуалния си живот. Не е задължително той да куца, за да има нужда от подобрение, просто винаги сексът може да бъде още по-зашеметяващ. Пък и в годината на големите планове, такива в сексуален аспект биха довели до много безсънни нощи и безсрамни преживявания, които да ви е срам да разкажете, но с вълнение да си спомняте. 

Ето 8 секс обещания, които да си дадете през тази година за по-зашеметяващ секс. 

1. Поиграйте си

Ако никога в живота си не сте използвали секс играчки, то сега е моментът да го направите. Секс магазините са пълни с всевъзможни такива, които можете да използвате както сами, така и с партньора си. Не се притеснявайте да развихрите фантазията си и да се сдобиете с поне една такава. 

Ако вече притежавате подобно средство за забавление, то през тази година е време за ново, лъскаво, каквото не сте използвали никога до сега. Дайте воля на експериментаторския си дух. 

2. Поставете удоволствието си на първо място

Естествено, няма по-хубаво нещо от това да виждате как партньора ви се побърква от удоволствие, знаейки че вие сте причината за това. Но вашето удоволствие също е важно и лека доза егоизъм няма да да навреди. Няма нищо лошо да го оставите от време на време той да се грижи за вас, без да се чувствате неудобно, че не му отвръщате със същото. Не се притеснявайте и да кажете, ако нещо ви харесва и искате той да го прави по-често, или не ви и искате да спре да го прави. 

3. Споделяйте 

Сексуалните фантазии са нещо, което всеки от нас има. Както и нещото, което всеки пази за себе си. Причините за това са притеснение, страх и куп други неща, които превръщат сексуалните фантазии в строго пазени тайни. Тази година това трябва да се промени. Споделете фантазиите си с партньора, без да се притеснявате от реакцията му или това какво ще си помисли. Нека той сподели своите и след това се опитайте да изпълните и двете. Гарантирано ще получите много нови и интересни сексуални идеи. 

4. Гледайте 

Както добре знаете, порното е добър начин да подобрите сексуалния си живот. Гледайки еротични филми натрупвате идеи, които да опитате в спалнята, както и добро вдъхновение за соло изпълнения.  

Ако не гледате порно, то време е да започнете. Ако гледате, опитайте да смените вида на филмите, което гледате. Така разширявате кръгозора си. Не се притеснявайте да експериментирате. 

5. Викайте 

Ако сте от дамите, които се притесняват да издават силни звуци, когато изпитват удоволствие, това веднага трябва да се промени. Няма нищо лошо в това да се отпуснете и да дадете сила на гласа си, особено когато сексът е наистина главозамайващ и имате чувство, че ще полетите в космоса. Пък и няма нищо по-възбуждащо за един мъж от това да знае, че побърква своята дама.  

6. Обичайте се 

Става въпрос за мастурбирането. Много хора мислят, че то е излишно и ненужно. Това не е така. То има своите малки плюсове и удоволствия. Дори да не успявате да получите същите усещания като при секса (което е много вероятно), няма проблем. Мастурбирането е отпускащо, релаксиращо и приятно занимание за нощите, в които не можете да заспите. Така опознавате себе си и това, което харесвате. Пък и как някой ще иска да прави секс с вас, ако вие не искате да го правите със себе си.  

7. Променете мястото

Дори да имате най-удобното легло на света, тази година е време да преминете на нещо по-твърдо. Сменете мястото за секс и гарантирано ще получите нови и запомнящи се преживявания. Единственото, което се изисква е малко, фантазия. Почти всяко място вкъщи е подходящо, за да се разгорещите.

8. Видео и текст

Ако досега не сте правили телефонен секс или видео секс, то сега е времето да поправите тази грешка. Този вид секс е особено възбуждаш заради факта, че не можете да направите на момента това, което ви се иска. А всички знаем, че забраненият плод е най-сладък. Чрез него можете по-лесно да разкажете на партньора си, за това какво искате от него, но ви е срам да му кажете, когато сте заедно. За това следващият път, когато не прекарвате нощта заедно, проведете един разгорещен разговор, който ще възбуди желанието ви за момента, в който ще бъдете заедно. Гарантирано, след подобен разговор по телефона, сексът ще бъде мноого горещ.