По случай своя 8-ми Рожден ден, World Class Spa & Fitness отново отваря врати и подарява на всички един ден изпълнен с много приятни емоции и изненади.

На уникално място в София, World Class съчетава в едно всичко необходимо за Вашата тренировка, пълно възстановяване и разкрасяване.



На 14.11(четвъртък), целият ден комплексът ще е отворен за посещение на всички съоръжения безплатно - сауни, парни бани, джакузи, басейн, стаи за релакс и почивка, студени процедури в спа центъра, фитнес, групови занимания (спининг, йога, бодиформер, водна аеробика, народни танци). Ще се провеждат козметични демонстрации на най-новите и актуални подмладяващи, анти-стрес процедури и всички желаещи ще могат да получат полезни съвети от специалистите. Ще има много награди на специално организираната томбола. Всички, които се интересуват от здравословния начин на живот ще имат възможността да се заредят с енергия и положителни емоции.

Само на 14.11.2013 ще получите всичко с 50% отстъпка от всички абонаменти! 


Подарете си самоувереност и самочувствие, влезте в топ форма и релаксирайте пълноценно. Заповядайте да се забавляваме заедно.