Интимността е много красиво нещо. Не защото те кара да се чувстваш добре (въпреки че това е едно от основните й предимства), а защото е рядкост. Мъжете често имат проблеми с интимността. Повечето от тях не разбират какво жените намират за интимно.

Докато не решат да се отпуснат, да разкрият себе си, да бъдат уязвими. В крайна сметка интимността е това, да бъдете двамата на едно място, споделяйки най-дълбоките и съкровени мечти и желания. Интимността означава да позволиш на човека, когото обичаш, да те погледне по начина, по който ти гледаш себе си. 

За това, за нещо толкова дълбоко и искрено, двете думички, които всяка дама си мечтае да чуе, просто не са достатъчни. Но ето 9 неща, които според мъжете много повече изразяват любовта им от изричането на "Обичам те!".

1. Той прави вечеря

Първо, всички мъже трябва да могат да готвят. Не, че трябва да бъде като майстор готвач, но един мъж трябва да може да си приготви сам обяд/вечеря, когато му се наложи (без да си поръчва от някой ресторант). Не само, че е по-здравословно за него самия да си готви сам вкъщи, ами за една жена е ужасно секси и разтапящо интимно да се прибере вкъщи и там да я очаква вечеря на свещи, приготвена от любимия мъж.

2. Той я води да гледат заедно звездите

Взирането в нощното небе е може би едно от най-интимните преживявания за двама. Когато гледаш в тъмнината, усещаш цялото спокойствие на вселената и се чувстваш по-спокоен. Можеш да събереш мислите си, да размишляваш за мечтите си. А когато има друг човек с теб, то тогава искаш (дори без глас) да отвориш най-дълбоките места на сърцето си. 

3. Той я води на безцелно пътуване

Да се качите в колата и просто да отпътувате на някъде, без цел и посока. Така ще се опознаете, ще се забавлявате, ще се сближите още повече. Пътуването заедно е много полезно за една пълноценна връзка, позволява на всеки от двамата да излезе от зоната си на комфорт и да създадете нова зона на комфорта - вашата. Пътувайки, ще можете да опознавате, изследвате, откривате нови и интересни неща - заедно!

4. Той й дава ключ от апартамента си

Когато един мъж даде на своята половинка ключа от апартамента си, това  е сигурен знак, че е във фазата, в която обмисля да прекара живота си с тази жена. Означава, че няма нищо против да промени навиците си вкъщи и да създаде място за нови. С нея. За една жена това е много силен жест, който я кара да осъзнае, че мъжът до нея е зрял и склонен да дава, без да иска нищо в замяна. 

5. Той я защитава, когато има нужда

Ясно е, че повечето жени могат и сами да се защитават. Вече сме достатъчно еманципирани и силни, че да се справяме сами, когато имаме някакъв проблем. И въпреки всичко, всяка жена си мечтае да открие мъж, който да е готов да се бори за нея, да я защитава, да я пази. Така тя се чувства сигурна и обичана. 

6. Той не се притеснява от това, че може да се разболее

Любовта не е само красиви моменти, както и връзката не е приказка. Доста често идват моментите на кашлица, запушен нос и висока температура (или по-сериозни болести). В такъв момент, в който жената е най-уязвима, може да се разберат истинските чувства на мъжа до нея. Той или ще избяга, за да не се зарази, или ще остане, ще бъде силен и обичащ и ще се погрижи за нея. И няма да има проблем да я прегърне, когато й е студено. 

7. Той създава връзки със семейството й

Когато един мъж истински обича една жена, той иска да види целия й свят. И е напълно наясно, че този свят включва и куп роднини. И това изобщо не му пречи, дори напротив. Когато започне да гледа футбол с баща й, да помага с покупките на майка й или с най-голяма радост да си играе с малкия й племенник, то това е ясен знак за нещо по-интимно и силно. 

8. Той планира бъдещето си с нея

Един мъж може да казва "Обичам те" по цял ден, но нищо не доказва това както да планира общо бъдеще с нея. Под бъдеще се разбира всичко от утре до края на живота и колкото по-далече стига той в това да я включва в бъдещите си планове, толкова по-ясно става, че иска тя да е до него - винаги.

9. Той е до нея винаги, до края на живота си

Думите са си просто думи. Значението им е почти никакво без действия. Ние постоянно изричаме всякакви неща, обещаваме неща, лъжем. За това действията винаги са по-важни от думите. Един мъж може да каже, че обича жена си, но може и да го покаже. Като бъде до нея, подкрепя я, грижи се за нея. Да създадат свой собствен свят, толкова прекрасен, че един ден да се обърнат назад и да се почувстват късметлии, че са заедно.