Скъпи дами, от нас се очаква всеки ден да бъдем зашеметяващи независимо от условията и обстоятелствата. Всички знаем, че това не е никак лесно. Но противно на общоприетото схващане не са нужни часове пред огледалото и куп скъпи продукти, за да подчертаем красотата си. Всичко, което ни е необходимо, за да бъдем прекрасни винаги, са няколко малки трика. Използвайте ги и ще бъдете сигурни, че мъжете и жените по улицата ще се обръщат заради вас. 

1. Не пропускайте сутрешния грим
 
Не е нужно да е тежък или твърде ярък. Важно е да има основа на лицето ви, а след това добавете върху нея няколко щриха, за да подчертаете естествената си красота. След сутрешното измиване на лицето нанесете любимия си крем, който да подхрани лицето ви, покрийте с пудра, нанесете спирала и любимото си червило, а по желание и малко руж. Готово! Това ви е нужно, та дори и по-малко. Излезте и бъдете прекрасни!
 
2. Осигурете си достатъчно сън 
 
Получаването на достатъчно сън е една доста печеливша сделка. Мозъкът и тялото ви са имали достатъчно време да си починат и да заредят с нови сили. Осемте часа сън гарантират свежест, енергия, добър старт на деня, както и липсата на торбички под очите. Не подценявайте съня, ако не сте достатъчно отпочинали, не можете да използвате пълния си потенциал, както и да вземате бързо правилни решения. Почивайте си, ще изглеждате добре, ще бъдете свежи и полезни.  
 
3. Грижете се за косата си
 
Доста често подценяваме ролята на косата си и това ни се връща. Косата оформя лицето ни и говори много за същността ни. Когато косата ни не изглежда добре, ние нямаме желание да се показваме пред други хора, затваряме се в себе си и чакаме денят да свърши по-бързо. Грижете се за косата! Редовното поддържане ще ви гарантира чудесен вид. 
 
4. Уверете се, че сте достатъчно хидратирана
 
Човешкото тяло е съставено най-вече от вода, така че не се учудвайте, че красотата ви зависи от хидратацията. Препоръчват се най-малко по 8 чаши вода дневно, за да предпазите тялото си от обезводняване. Водата събужда органите и ускорява метаболизма. Връща естествения блясък на кожата и прави тенът мек и сияен. Като допълнение ще ви предпази от чувството за умора и отпадналост. Водата е идеалното средство за красота. Винаги дръжте бутилката с вълшебната течност наблизо. Започнете деня с чаша вода, за да оживи органите ви и да пречисти стомаха ви. Пиенето на чаша вода преди лягане ще намали наполовина риска от сърдечен удар и инсулт.
 
 
5. Здрави и хубави устни
 
Меките и пухкави устни, както и добре оформените вежди могат да подобрят доста външния ви вид. Хубавите, гладки устни изглеждат здрави и привлекателни, докато напуканите, бледи устни създават представата за болен, занемарен човек. Ексфолирайте устните си с помощта на малко захар или паста за зъби, а след това запечатайте получения резултат с подхранващ балсам за устни!
 
6. Тренирайте
 
Тренировките помагат не само за поддържане на фигурата ви, но и за добрия вид на кожата и косата. Освобождавате се от токсините, подобрявате качеството и еластичността на кожата, подобрява се тена, намалява акнето, увеличава се производството на колаген. Заедно с това вие се чувствате по-добре от всякога! Ако все още не сте започнали, време е да го направите! 
 
7. Оформете правилно веждите си
 
Правилно оформените и поддържани вежди са най-добрия начин да се подчертае естествена красота на една дама. Докато изборът на грешна форма може да съсипе дори и най-прекрасното лице. Ако не сте сигурна коя е най-подходящата форма за вас, доверете се на професионалистите. Те ще подберат това, което най-много подхожда на вашия тип лице. 
 
8. Използвайте аксесоари
 
Знаменитостите използват този трик през цялото време. Съчетавайте правилно аксесоарите си и е гарантирано, че ще бъдете неотразима. Не е желателно да се "украсявате" прекалено много, вие сте стилна дама, не коледно дръвче. 
 
9. Носете дрехи, които ви харесват
 
И са ви удобни. Когато човек харесва дрехите си и се чувства добре в тях, това му личи. Когато се чувствате комфортно в тоалета си, добивате увереност. Това се забелязва, лицето ви сияе, а походката ви става по-грациозна от всякога. Дори да носите най-красивата рокля, ако не ви харесва и не се чувствате удобно в нея, тя ще изгуби своя чар. Тоалетът не прави човека, но му помага да добие самочувствие и да изглежда по-добре.
 
 
Тези правила ви се сториха полезни, нали? Споделете ги с приятелките си, защото и те ще им се зарадват.