Любовната игра никога не трябва да се пропуска.

1. Не се дръжте така, сякаш й правите лична услуга

Жените разбират кога го правите, защото искате да ви дадат медал и кога го правите, зaщото искате да й е хубаво. Не чакайте медала, няма да ви наградят с него.

2. Не трябва да е с продължителността на реклама на дъвки

Ако идеята ви за любовна игра е малко целувки по врата и ръка между краката, вероятно сексът няма да завърши добре и за двама ви. Не бързайте!

3. Не я прескачайте, защото си мислите, че не е важна

Ужасно важна е. Затова съществува този текст. Ако се нуждаете от специални курсове, потърсете в интернет. Има огромно значение.

4. Не бъдете тих като монах

Не е нужно да водите разговори, но приказките по време на секс не са за подценяване. Дори малките звуци умеят да възбуждат до полуда.

5. Не игнорирайте гърдите й

Не трябва да има част от тялото й, която да остане недокосната.

6. Не бъдете прекалено агресивни

Поне не отначалото. Някои обичат побавно и внимателно начало, преди нещата да станат по-страстни.

7. Ако на нея й харесва, я съблечете вие

Да, понякога е по-лесно сама да си събуе тесните дънки, но в други случаи е много секси да го направите вие. Това се случва рядко в наши дни, но е много приятно.

8. Не я гледайте странно, ако й е много приятно

От време на време мъжете започват да зяпат жените със странен поглед, докато им доставят удоволствие. За да избегнете това, просто я целувайте.

9. Направете й комплимент за бельото

Има огромна вероятност да е изхарчила половината от парите си за наема за това бельо. Отбележете колко добре й стои, преди да го хвърлите на пода.