Мъжете не са родени със знанията да задоволят една жена. Направихме анкета за това какво биха искали мъжете да знаят, когато са били на младини. Ето какво казаха те.

1. "Да сършиш бързо не е най-лошото нещо на света. Дори да се случи, има достатъчно начини да я стимулираш, докато си готов за следващия рунд."


2. "Доста време ми отне да разбера смисъла на любовната игра. Ще ми се още като малък да се бях научил да карам по-бавно и да знам как да предразположа жената."

3. "Много жени го обичат грубо. Много грубо."

4. "Просто поеми инициативата. Случвало ми се е с часове да лежа с жената в леглото и да не правя нищо. Бях пълен идиот. Ако си мислиш, че тя си пада по теб, тя вероятно си пада по теб. Просто действай."

5. "Увери се, че винаги свършват."

6. "Размерът няма значение. Не е задължително да ти е огромен, за да свършиш работа."

7. "Престани да се притесняваш. Не всеки път сексът трябва да е зашеметяващ. Понякога настроението или химията ги няма. Ще ми се повече да се бях забавлявал, вместо да се опитвам да съм специалист по секса."

8. "Не пренебрегвай зърната. Те са като бутон за пряк път до оргазъма. Доста време ми отне да схвана това."

9. "Просто прави секс. Не го мисли толкова. Ако се харесвате, го направи. Не е нужно да е с всяка втора срещната, но ако я има химията, просто действай."