Сватбата е нещо голямо. Обвързваш се за цял живот. Намираш своя партньор, който ще бъде до теб "Докато смъртта ви раздели". Затова, преди да предприеме тази голяма и важна стъпка в своя живот, има няколко важни неща, които всяка дама трябва да отметне в списъка си. Ето кои са те:

1. Отидете на среща на сляпо

Срещите на сляпо са леко рисковани и много вълнуващи. Възможно е да срещнете любовта на живота си или пък някого, когото не искате да виждате никога повече. И в двата случая преживяването е ново и от него биха излезли страхотни истории за разказване. За това това е едно от задължителните неща, които трябва да направите, преди да минете под венчилото.

2. Разберете какво ви възбужда

За да имате страхотни сексуални преживявания с партньора си до гроб, трябва да знаете сами за себе си от какво се възбуждате и как можете да бъдете задоволена. Това може да стане с вибратор, докато гледате порно или и с двете. Не се притеснявайте да изследвате ерогенните си зони и да експериментирате. И когато откриете това, което ви побърква под завивките, погрижете се вашият човек да го разбере. Той ще оцени искреността ви и това, че знаете какво искате. А и няма да му се налага да гадае, което също е плюс за него.

3. Създайте живот, който обичате, преди да се появи ТОЙ

Така, когато мъжът на живота ви се появи, ще бъдете здраво стъпили на земята. Ще бъдете с него, не защото имате нужда от мъж, а защото го обичате. Когато вече сте създали своя собствен свят, има по-голяма вероятност да откриете човек със сходни интереси. 

4. Съставете си списък

Всяка от нас има в главата си списък с критерии, които трябва да притежава перфектният мъж. Може да ви се струва повърхностно, но това означава, че имаме представа какъв е човекът, с когото бихме били щастливи. За това напишете 5 от най-важните критерии на лист хартия и се постарайте да откриете този, който ги изпълнява. Не правете компромиси. Ако той например не се разбира със семейството и приятелите ви, а за вас това е много важно, по-добре обмислете отношенията си с него, преди да сте направили голяма грешка. 

5. Научете се да бъдете сама, без да ви е самотно...

Бракът означава два индивида да се свържат в едно. За това е много важно, преди да минете под венчило, да бъдете самостоятелна. Научете се да бъдете сама със себе си, без това да ви плаши или да ви кара да се чувствате самотна и отхвърлена. Времето, което отделяте само за себе си, може да бъде едно от най-приятно прекараните. Можете да се поглезите с маникюр или да четете любимата си книга, да си сготвите любимото ястие. И всичко това само за вас.

6. Но намерете място и за връзката си 

Когато се почувствате готова за връзка, това веднага ще си проличи и със сигурност няма да страдате от липса на обожатели и кандидати за гаджета. Когато вече сме създали живот, който обичаме, е трудно да приемем промяната, която налага една нова връзка. Важно е обаче да позволите на избраника си да влезе в живота ви и да бъде част от него. В противен случай, няма да продължи дълго.

7. Научете се да управлявате финансите си

Може би сте се справяли с управлението на личните си финанси, когато сте била необвързана, но с партньор нещата стоят по по-различен начин. За това е важно да разберете как ще разпределяте финансите си с човека, с когото ще споделите живота си, преди да сте си казали "да".

8. Скандалите 

Преди да се омъжите за някого, трябва да сте преминали както през добрите, така и през лошите моменти (защото в живота има по много и от двете). Ако връзката ви е преживяла дори и най-лошите скандали преди заветното "да", то можете спокойно да предприемете тази стъпка, знаейки, че връзката ви е достатъчно силна и устойчива дори през бурите.

9. Говорете за бъдещето си

Истинска любов е когато двама души гледат в една посока, а не един в друг. За това е важно да обсъдите с бъдещия си съпруг какви са плановете ви за близкото и далечното бъдеще. Ако и двамата имате сходни цели и желания, чудесно, не се страхувайте да отдадете живота си един на друг. Но в разговора може да се появят различия, който са от съществена важност и трябва да бъдат обмислени, преди да бъде твърде късно.