Понякога незаслужено ни наричат безчувствени същества, които предпочитат да гледат мач и пият бира, вместо да правят нещо романтично с гаджето си. Само че това не е вярно. Ето кои са малките ни романтични жеста.

1. Обичаме да ходим на срещи, дори да не е на нещо, което бихме правили сами. Не, не искаме да гледаме най-новата романтична комедия, но с удоволствие ще ви заведем на кино.

2. Гушкането. Всички обичат да се гукат. Това си е научен факт.

3. Носим ви чантите след купон, когато сте се понапили. Да, знаем, че можете да се справите и сами, но трябва да признаете, че е някак ученически симпатично.

4. Отваряме ви вратите. Просто е учтиво, независимо кой върви пред или зад теб.

5. От време на време обичаме да ползваме гальовни прякори. Няма да ви наречем "зайче" пред непознати хора, защото ще ни е страх да не се изложим, но обичаме да ви го прошепваме.

6. Искаме да защитим честта ви. Е, не е като с дуелите от едно време, но ако някой се закача с вас в бара, ще го конфронтираме.

7. Пращаме ви мили съобщения, защото мислим за вас. Никога не споделяме с приятелите си, че го правим, но всъщност обичаме да ви пращаме мили съобщения. Дори да съдържат само любовни емотиконки.

8. Изненадваме ви с малки подаръци. Като например с любимия ви сладолед, когато ще ви идва и сте в лошо настроение.

9. Правим ви закуска сутрин (или просто ви правим кафе). Ако не умеем дори да изпържим едно яйце, ще получите само чаша горещо кафе, но в крайна сметка, жестът е най-важен.