Първата част на статията може да прочетете тук.

Нека продължа тази така интересна тема...

Щом сексът е едно от най-важните неща за мъжа, то жената трябва така да му го дава, както никоя друга не може да му го даде. Какви точно извращения ще правят помежду си, вече е тяхна работа. Дали ще му се обади през деня само да му каже, че няма търпение да се прибере и да му го лапне, (това всъщност звучи доста приятно) или ще го посрещне по мокра фанелка, дали ще са костюми, мръсни приказки, всякакви извращения - няма никакво значение. Важното е постоянно да се случва нещо различно и перверзно, за да се поддържа интереса. Трябва вие да му давате всичко, за да няма причина да го търси от друга. Да правите, казвате, провокирате и, това е много важно, по ваша инициатива, да се случват неща, които не биха и хрумнали на друга. Разликата в това сама да предложите да играете някакви роли и в това да се съгласите на такова нещо, също е огромна. А и в крайна сметка, кой мъж ще каже "не" на някоя секс идея? Винаги е невероятно яко жена да си иска в това отношение, тъй като се случва изключително рядко. Не е задължително с времето сексът да става по-скучен, даже напротив, колкото повече се познавате, толкова по-хубаво трябва да става. Винаги има какво ново да се изпробва. Работата е там, че разнообразието трябва да дойде от жената, защото каквото и да си говорим, ако тя не иска да прави анален секс, НЯМА да се случи. А понякога мъжете ги е страх дори да предложат подобно нещо, за да не стане скандал от сорта на "Ти за каква ме имаш?!" В социален план и дали днес да се иде на театър, утре на Витоша - това разнообразие е негова отговорност, но сексът е ваша, просто защото нещата зависят от вас.

Толкова е просто. Ние мислим предимно само за секс, защото така сме устроени и зависи от нас точно толкова, колкото ръста ни или цвета на кожата ни. Затова бъдете мръсни. Ама много мръсни. Нищо не е курвенско и лошо, когато е между двама души. Е, ако го правите с целия квартал, то тогава е курвенско. Но в секса между двама души, които се обичат, не трябва да има ограничения. Ако му давате всичко в леглото, той ще иска да ви даде всичко във всички останали аспекти. И няма и да му минат мисли за друга. А от друга страна ако правите всичко това, а той има глупостта да кръшне, то едно е сигурно - нито ще ви забрави някога, нито ще намери по-добро. А съображенията, че ако някой ден се разделите и той ще започне да разказва детайли, които да ви изкарат като курва тук и там, са глупави, тъй като може и да не сте правили секс, а той да разкаже разни измислени истории.

Затова в заключение - ключът към спечелването и задържането на неговото сърце е чрез секса. Затова бъдете предани и мръсни, за да не му липсва нищо. Защото както вие кривите от правия път, когато ви липсва внимание, разговор и отношение, така ние кривим от правия път, когато ни липсват свирки и разнообразие.