Аз съм красива. Любовта е красива. Животът ми е красив.

Не е ли това, което всички искаме като жени? Раждаме се, порастваме, ставаме млади, борбени жени. И през цялото време малкото момиче в нас се надява – някъде там в бъдещето ме чака щастието.

Ще обикна прекрасен мъж и той ще обича мен. Ще живея в по-добри условия от моите родители. Ще имам пари да обиколя света и да живея красиво. Ще постигна нещо значимо. Ще имам деца и семейство.

Поне аз израствах с това убеждение. Сигурна съм, че и ти, приятелко, някога твърдо си вярвала, че най-доброто предстои.

Кога губим тази вяра? Колкото по-зрели ставаме, толкова по-големи ни се виждат пречките. Толкова повече се опираме на опита, отколкото на надеждата. Толкова „по-разумно” гледаме на живота. И точно там губим... Губим сърцето на принцесата, която вярва в чудесата.

Нека ви споделя какво открих – пътят към красивия живот и красивата любов съществува и днес. Но минава през миналото, преди да ни отведе в бъдещето.

Първо трябва да се завърнем към детето в нас. Детето, което вярваше и се радваше на живота без задръжки. Което един ден претърпява първото си разочарование и опознава болката. Но там – в първите разочарования – е ключът към най-големия ни потенциал. Там е скрита вратата към стаята с чудесата. Първо ти изглежда сякаш се връщаш назад... но само за да продължиш напред. Връщаш се, за да излекуваш и трансформираш миналото в едно ново и магическо бъдеще.

Правейки това, незнайна приятелко, ти казваш:

„Аз съм чудотворката на моя живот. Аз отговарям за това, което се случва в него. Моето щастие е в моите ръце.”

Всичко е възможно. Но трябва да си готова за неща, които не винаги са леки за нас, порасналите жени, видели разочарования, предателство, лъжа, провал. Защото да поемеш в нова посока означава:

Да простиш.
Да се изправиш срещу гнева, за да го пуснеш.
Да се върнеш към най-болезнените моменти и отношения.
Да пратиш любов там, където ти е най-трудно.
Да вземеш решения, които не всички твои близки ще одобрят.
Да отделяш време всеки ден за тази промяна.

Животът може да се промени за 1 година. Дори за ден. Това е денят, в който си готова:

 Да простиш, приемеш и обикнеш своите родители, независимо от трудностите досега.
 Да приемеш различията си с мъжете и да ги обикнеш. Да видиш техните истински сърца, които също са раними, видели разочарования и имат своите битки.
 Да осъзнаеш, че твоите вярвания са истинските пречки пред теб. Не другите хора, обстоятелтвата или лошият късмет. Да намериш сила да промениш филма в главата си и мислиш по нов начин.
 Да приемеш и обикнеш... себе си. Не само заради силните, но и заради слабите си страни. Защото ако нямаме подкрепа, уважение и любов от другите – това е защото първо ги отказваме на самите себе си.
 Да повярваш. В живота, в любовта, в твоята сила и право да бъдеш щастлива.

Благодарна съм, че преди години тръгнах по този път. За да намери той пълно ускорение след една съдбовна среща...

Преди това чувствах, че щастието в любовта е запазено за други. Че всички други знаят някакъв таен код за връзките, но не и аз. Че макар и хубава, не съм истински желана от мъжете. Не бях изцяло независима финансово. Трудно се доверявах на живота и възприемах себе си повече като пионка на съдбата, отколкото като нейн господар.

Но ето какво се случи след тази съдбовна среща…

1. Животът ми се преобрази. Всеки ден е различен и вълнуващ.
2. Срещнах любов, и то любов, чрез която израствам непрестанно.
3. Чувствам се силно сексуална, женствена и привлекателна. Усещам мъжкото внимание всеки ден и мога да заявя – АЗ СЪМ ЖЕЛАНА ЖЕНА.
4. Доходите ми започнаха да се покачват, без да увеличавам работата си. Дейността ми става все по-интересна и всеки месец нови хоризонти се отварят пред мен.
5. Имам достатъчно свободно време за себе си и любимите хора.
6. Подобрих драстично отношения, които бяха зациклили или изпълнени с конфликти.
7. Срещам точните хора и привличам точните събития, когато ми е най-необходимо.
8. Поканих спокойствието в живота си. Започнах да пускам контрола, получавайки с лекота своите желания.
9. Научих се да се доверявам на живота и хората, а те от своя страна – да ме възнаграждават с ново отношение, лоялност, приятни изненади и подаръци.
10. Усетих, че Вселената ме обича. Че планът на моя живот е план за моето щастие, любов и изобилие.

Затова, приятелко, ти пожелавам смелост. Смелост да тръгнеш на пътешествието, което ще промени живота ти завинаги. От разумна, бореща се с живота жена можеш да станеш... принцесата, която винаги си мечтала да бъдеш.

На това пътешествие ме поведе една забележителна жена, на която винаги ще остана благодарна – Наталия Кобилкина. И тук искам открито да препоръчам нейната система и практики, които задвижиха тази промяна.

Онлайн програмата „Щастлива жена” събира най-ценното от Наталия, като ни позволява да правим процеса с нашия собствен ритъм, практикуваме ежедневно и имаме неограничен достъп във времето.

Програмата не просто дава обяснения за проблемите в живота ни. Тя дава реални, практически методи, с които да го променим! Изобилие, любов, вътрешен мир, увереност, сексуалност... Без да ни товари с тонове теория, Наталия дава методите, за да преобразим тези сфери.

И най-голямата магия е, че промяната се случва днес. Резултатите не закъсняват. Чудесата са възможни днес. Та нали затова са чудеса...!

Готова ли си? Избираш ли да оставиш ролята на жертва и да се превърнеш в принцеса на живота? Ако е така, нека започнем ТУК И СЕГА. Кажи си 3 пъти на глас:

„Аз заслужавам щастие – такава, каквато съм в този момент! Каня го да влезе в живота ми!”


Автор: Силвия Матеева

П.П.
Препоръчвам програмата, защото сама се убедих в нейната стойност. Считам, че тя е истинско съкровище за жената, която търси промяна в живота – в любовта и отношения, в секса и женствеността, в способността си да привлича изобилие и красота. Пожелавам ви смелост и любов по пътя към вашето пълноценно, щастливо, женско Аз!