Аксесоарите за коса придават завършен вид на прическата и с тяхна помощ всеки ден можете да бъдете неотразими. Различните украшения за коса винаги са били акцент в излъчването на жената.

Екипът на Dama.bg вече ви запозна с горещите тенденции в прическите за 2014 г. Сега ще обърнем внимание на аксесоарите, които са хит за Пролет/Лято 2014.

Пролетните и летните аксесоари за коса за 2014 г. са с подчертан ретро чар и правят препратка към 20-те и 50-те години. В действителност, ретро стилът е елегантен, женствен и леко драматичен. Многобройните видове флорални шноли, фиби и щипчици могат да преобразят всяка прическа, а кожените ленти за глава - да й придадат стил.

Повечето от аксесоарите за 2014 г. са естествени, леко небрежни, закачливи – напълно подходящи за ежедневието. Разбира се, има и по-взискателни като златни ленти, шикозни шноли и панделки, ситни елегантни цветчета.

Жените с по-тънка коса могат да изберат кожена лента, която придава обем в горната част на главата, или пухкави къдрици и аксесоари с цветя.

Кожата и златните елементи са подходящи и за офиса, и за специални поводи. Както виждате, кожените ленти за глава са доста богато украсени, което налага да бъдете по-скромни с останалите детайли в облеклото си.

Ако изберете флорални аксесоари за пролетта и лятото, със сигурност няма да сбъркате. Оформете небрежен кок и добавете закачлива нотка с няколко ситни цветчета. В случай че сте свикнали да прибирате косата си ниско на тила в опашка, може да украсите с цветчета косата от ушите надолу. Използвайте въображението си и открийте своята неотразима визия!