Ал Бано и Ромина не се славят като претенциозни изпълнители. Единственото изискване към организаторите на концерта им в България е било по време на престоя им в родината ни да им бъде предоставена високотехнологична лимузина, с която не само ще кръстосват София, но и ще могат да се подготвят за събитието с ексклузивна програма за масаж и тренировка на тялото. Българската публика ще бъде една от малкото в света, които ще имат възможността да видят отново на живо най-успешния дует в историята на музиката на 16 декември в Арена Армеец.

За да  пристигат навреме и със стил за ангажиментите си, италианските легенди избраха новото BMW Серия 7, което предлага изискан лукс, впечатляваща динамика, нисък разход на гориво и емисии CO2 и не на последно място -впечатляващи възможности за връзка между автомобила и външния свят.

По време на престоя си в родината ни, Ал Бано и Ромина ще могат да се възползват от всички комфортни екстри, които предлага лимузината. Сред тях са масажна функция за седалките с осем програми и три степени на интензивност, която помага за отпускане и активизиране на мускулите в индивидуално избираеми области на тялото.

Специално създадената за новото BMW Серия 7 програма Vitality пък позволява активна тренировка на тялото за възстановяване при по-дълги пътувания. По този начин музикалните легенди ще успеят да се отпуснат преди концерта и да се подготвят за срещата с родната публика по възможно най-добрия начин.

Но това не е всичко. Ал Бано и Рoмина през цялото време ще  могат да поддържатпостоянна връзка с родните си фенове, благодарение на програмата за връзка между автомобила и околната среда на най-иновативната система за свързаност BMW ConnectedDrive, която предлага възможности за бърз и надежден достъп до интернет от борда на автомобила с BMW таблет. Навигационната система Professional с разширени функции и покритие ще гарантира избор на оптимален маршрут и брилянтно му изображение, а 3D City режимът ще демонстрира някои от най-популярните забележителности на София.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в “Арена Армеец”. Специално за родната аудитория те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо. Специални гости ще бъдат “Тоника СВ”.

Билетите за грандиозния концерт в “Арена Армеец”са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .