Ал Бано Каризи, дуетната половинка на Ромина Пауър, с която ще изнесат исторически концерт на 16 декември в „Арена Армеец“, разкри в нова книга коя е втората най-голяма страст в живота му. Месец след като бившата му съпруга Ромина Пауър издаде автобиграфичния роман "Ще те хвана за ръка“, Ал Бано реши да не остане по-назад и представи пред отбрана аудитория последното си печатно творение “Кухнята на слънцето. Моите любими рецепти” (“La cucina del sole. Le mie ricette del cuore”). Книгата е четвъртата поред, която Ал Бано издава, и е посветена на готвенето: втората му най-голяма страст след музиката.

Томчето включва рецепти и ценни съвети, които певецът знае от майка си. „Научих се да готвя от майка ми Йоланда. Наблюдавах я с огромно желание и любопитство. Може би още тогава започнах да разбирам, че готвенето ще бъде значима част в моя живот“, споделя Ал Бано.

На самото представяне в имението му в Челино Сан Марко, звездата от италианския мега-дует зарадва гостите със зашеметяващи демонстрации. Сред вкусните изкушения бяха представени традиционни блюда от региона по автентичните семейни рецепти, които са включени в самата книга.

Ал Бано и Ромина Пауър ще изнесат грандиозен BEST OF концерт в Арена Армеец, с който ще зарадват българските си почитатели. На 16 декември двамата отново ще се съберат, за да изпеят най-обичаните си парчета - „Libertà“, „Felicità“, “Sempre Sempre” и много други.

Всички новости и актуална информация за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във Facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia . Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.